Yavru muhabbet kuşu alınır!

Sponsorlu Bağlantılar

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Yavru muhabbet kuşu alınır!
Arkadaşlar ankarada oturuyorum.Pet shop'lardan da almak istemyorum.Elinde erkek muhabbet kuşu olan varsa bu konuya telini ve nrde oldğnu yazsn.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar gerçekten acil.Kaç aydır arıyorum bulamadım hiçbiyerde.Delircem :vur:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu şekilde bulman zor pet shoptan neden almıyorsun ?

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü;petshop lardaki kuşlar iyi olmuyor.Petshop lar üreticilerin istemediği kuşları ucuz olarak alıyorlar ve insanlara daha da pahalıya satıyorlar.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ayrıca evde bi kaplumbağa var.Etlik/Ayvalı'da olan brine vereblirim.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Benim mubişlerim 5 tane yumurtladı ama satmayı düşünmüyorum iyi bi petshop önerebilirim istersen ama bi sorun var petshop istanbul bağcılarda :)

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Ya İstanbul çok uzak :(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Benim mubişlerim 5 tane yumurtladı ama satmayı düşünmüyorum iyi bi petshop önerebilirim istersen ama bi sorun var petshop istanbul bağcılarda :)

nasıl yumurtlattın yahu arkadaşım aylardır uğraşıyor her türlü ortamı sağladı ama yapmıyorlar o kadarda öpüşüyorlar ama hala tık yok :D

• Beğen
Tepkiler: Türe ve Dede
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yavru muhabbet kuşu
alınmaz!

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
codblackops2

codblackops2

Üye

nasıl yumurtlattın yahu arkadaşım aylardır uğraşıyor her türlü ortamı sağladı ama yapmıyorlar o kadarda öpüşüyorlar ama hala tık yok :D

Gece gece kahkaha attım ya mükemmel bir yorum :kop2: ::aha: :kop: :ehe :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Neden ki?Ayrıca zaten yavru dediğim 1-2 aylık değil.10-11aylık falan belki 1yaşında olan

:ah
sen alınır demişsin, yani almak istiyorum manasında.
Ben de alınmaz diyorum, yani almak istemiyorum manasında :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ne cevap vericeğimi bilmiyorum :D

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Ya bi yavru erkek muhabbet kuşu satan yok mu ya :off:

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Üretiyorum ama satmayı düşünmüyorum daha doğrusu satmıyorum insan alışınca satamıyor ama petshoptan alsan daha iyi böyle hem zor olur hemde daha pahalıya gelir petshoptan da bence istediğin gibi bir kuş alabilirsin.

Üst Alt