Her canlının dişisi nazli desene![]()
Ama dişi kuş aldım yavru olduğum halde 1 sene inat ettim yok abi eğitilmiyor. Erkek kuşların yola gelme süresi Maximum 15 gün 15 gün sonra benden facebook'u kıskanıp laptobu gagalayan kuşlarımı bile hatırlarım
Ve işin püf noktası eğer bir erkek kuş eğitirseniz asla dişi kuş almayacaksanız yanına erkeklik hormonlarını birkere kullandınmı gerisi geliyor asla seninle ilgilenmiyor dişi kuşu atsan bile seninle ilgilenmiyor. İnsana yaklaşma duygularını kaybediyor ve kendi dilini konuşabileceğini birini bulduğu için konuşmayıda bırakıyor.Konuyu yanlış yere açtın demeyin..Evcil hayvanlar bölümüyle ilgilenen yok..Konu biraz burda durursa sevinirim.Herneyse sorunum kuşu alalı 2 gün oldu kafasını durmadan kafesin tellerine sıkıştırmaya çalışıyor..Yavru olduğu için giriyor da..3 kere soktu kafasını tellerin arasına çıkardım..Dışarı çıkarayım dedim kafasını duvarlara çarpmaya başladı zorla kafesine koyabildim..Aşağıda da resmi var..Kafasını en çok suluğun olduğu tellere sıkıştırmaya çalıştığı için sıkıştırmaması için mendil yapıştırdım..Bu sefer de mendili gagalamaya başladı..Ne yapabilirim kuşun alışması için..?Kafayı yedirtecek yoksa bana