Yavru kuş aldım ve bir sorunum var :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One907

One907

Üye
    Konu Sahibi
Yavru kuş aldım ve bir sorunum var :S
Konuyu yanlış yere açtın demeyin..Evcil hayvanlar bölümüyle ilgilenen yok..Konu biraz burda durursa sevinirim.Herneyse sorunum kuşu alalı 2 gün oldu kafasını durmadan kafesin tellerine sıkıştırmaya çalışıyor..Yavru olduğu için giriyor da..3 kere soktu kafasını tellerin arasına çıkardım..Dışarı çıkarayım dedim kafasını duvarlara çarpmaya başladı zorla kafesine koyabildim :hmmm..Aşağıda da resmi var..Kafasını en çok suluğun olduğu tellere sıkıştırmaya çalıştığı için sıkıştırmaması için mendil yapıştırdım..Bu sefer de mendili gagalamaya başladı..Ne yapabilirim kuşun alışması için..?Kafayı yedirtecek yoksa bana :vur

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
yavruyken böyle yapıyor.

One907

One907

Üye
    Konu Sahibi
Normal mi yani?Oyun mu yapıyor yoksa intahar mı etmeye çalışıyor?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
valla bilmiyorum coğu kuş yapıyor bunu suana kadar evimizde 4 kus falan oldu her gelen de böyle yaptı ama alısıyo sonra:D

Perfect!

Üye
bülbülü (kuşu) altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş... :D

bence kuşun psikolojik sorunları var, ama alışınca geçer heralde

Revengeful

Emekli Yönetici
Ya ask acısı çekiyor ya da icine şeytan kaçmış.

One907

One907

Üye
    Konu Sahibi
valla bilmiyorum coğu kuş yapıyor bunu suana kadar evimizde 4 kus falan oldu her gelen de böyle yaptı ama alısıyo sonra:D
Tamam sağolasın..
bülbülü (kuşu) altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş... :D

bence kuşun psikolojik sorunları var, ama alışınca geçer heralde
:D

Ya ask acısı çekiyor ya da icine şeytan kaçmış.
Bu da güzel bir yaklaşım :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
kuşu zaten yeni almışsın 2 gün gün ışığına çıkarma alışsın ortama ve yavru aha uçmayı tam olarak bilmiyo ne beklersinki

kankka

Üye
kardeşim kuşunun büyümeye bağlı psikolojik sorunları var galiba çözümü ise kafesin etrafını şeffaf streç filmle kaplayabilirsin hem böylece yemler de dökülmez

One907

One907

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
onların çiftleşme mevsimi gelince öyle yapıyor :ehe

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Yorumların hepside saçma ve 4 senedir kuş besleyen biri olarak hayvanın ya kafası kaşınıyor bu zayıf bir ihtimal yada tek başına olduğu için canı sıkılıyor ona bir ayna yada sahte kuşlar var onlardan al kafesine as sonrada böyle yaparsa demekdirki senin kuşun yabani.

Revengeful

Emekli Yönetici
Yapılan yorumlara saçma demezsen memnun olurum.

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Tamamda kuşla yapılan yorumların ne alakası var ?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Yorumların hepside saçma ve 4 senedir kuş besleyen biri olarak hayvanın ya kafası kaşınıyor bu zayıf bir ihtimal yada tek başına olduğu için canı sıkılıyor ona bir ayna yada sahte kuşlar var onlardan al kafesine as sonrada böyle yaparsa demekdirki senin kuşun yabani.
kendi yorumun nekadar mantıklı acaba buna benzer yukarda ornekler verildi

Revengeful

Emekli Yönetici
Saçma demen üyelere saygısızlıktir. Espiri yaptığımız ortada zaten. Senin demen gereken sey ; ben gercek, dogru bir cevap vereyim gibi birsey olmalı.

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Benim yorumumda ne var saçma olan ?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
biz burda bir konu açılımda komıkte olsa bir şey paylaşiyoruz alakası olup olmaması kimseyi ilgilendirmez baran ve konulara bu şekilde olumsuz mesaj atmaya devam edersen sana şu atasozünü hatırlatmalıyım bide japonlarınkidir: göze batan çivi çekici yer : onun için kardeş sadece bir tavsiye kimsenin yorumuna karişma bak sen hariç ben kimseyi görmedim umarım açıklayıcı olmuştur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...