Yav şimdi Onu Bunu Birakında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
mazlum bende açık öretim sekiz okuyorum son iki dersten sınavı geçemedim iki dersimin ikiside ingilizce 7. sınıf 8. sınıf 6. sınıfı sallamıştım Allah'tan şansa geçmiştim ama bunlara kafam basmıyor bütün dersleri tamm not geçtim ama ingilizce bana ters nasıl pratik çalişabiliriz acaba seninde bir fikrini alayım

Abi Valla Bence Bir Dili Oqrenmek Istiyorsan O Dili Konusan Insanlarla Gezip Konusmak ..

Bu Hem Onlar Gibi Konusmani Hemde Farkinda Olmadan Bile Surekli Pratik Yapmani Saqlar ..

Elimde 2 - 3 Internet Sitesi Var Arada Onlardan Eqzersiz Yapiyorum ..

Benim Yasadiqim Yerde Felemenkce 'Hollandaca' Konusuluyor .. Ben Bu Dili Biliyorum .. Ama Brukselde Fransizca Konusuluyor ..

Bende Bu Yaz Brukselde Kalip Ordan 1 - 2 Kisi Ile Tanisip Arkadas Olup Dili Pekistireceqim ..

Vede Bir Dili Konusmak Ve Oqrenmek Istiyorsan ; O Dili Konusan Bir Kiz Arkadas Bulursan ..

Yaklasik 5 Ayda Yarisindan Fazlasini Oqrenebilirsin .. 100% Denenmistirr :)

kraldost

kraldost

Üye
Pijama , terlik , televizyon :D

yazın aksama kadar iş sonrada yatıp uyku ertesi gün tekrar iş kısır döngüdeyiz yani :D
alemsin kardeş koptum gülmekten o posta telefon telgiraf olmasın :))

Abi Valla Bence Bir Dili Oqrenmek Istiyorsan O Dili Konusan Insanlarla Gezip Konusmak ..

Bu Hem Onlar Gibi Konusmani Hemde Farkinda Olmadan Bile Surekli Pratik Yapmani Saqlar ..

Benim Yasadiqim Yerde Felemenkce 'Hollandaca' Konusuluyor .. Ben Bu Dili Biliyorum .. Ama Brukselde Fransizca Konusuluyor ..

Bende Bu Yaz Brukselde Kalip Ordan 1 - 2 Kisi Ile Tanisip Arkadas Olup Dili Pekistireceqim ..

Vede Bir Dili Konusmak Ve Oqrenmek Istiyorsan ; O Dili Konusan Bir Kiz Arkadas Bulursan ..

söylediklerin mantıklı lakin kız arkadas dedin o bana ters hem bide yengenin kulağına gitse ... öldürür beni onu geçelim
ama bizim burda nerde bulacam bir iki ingilizce konusan gene içlerinde ben onlardan daha fazla ingilizce biliyorum :)))

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
alemsin kardeş koptum gülmekten o posta telefon telgiraf olmasın :))

söylediklerin mantıklı lakin kız arkadas dedin o bana ters hem bide yengenin kulağına gitse ... öldürür beni onu geçelim
ama bizim burda nerde bulacam bir iki ingilizce konusan gene içlerinde ben onlardan daha fazla ingilizce biliyorum :)))

Bisi Olmaz Ya Yenqemize Niye Takildiqini Anlatirsan Ustune Fazla Gelmez 'Bence' .. :) Yinede Bilemem ..

Ben Burdayim Ya Benimle Konusabilirsin .! :) Yada Sana Inqilizce Bilen Bir Kiz Onereyim .. :)

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
oh adam yurt dışında benim yerimede gez oraları :S

kraldost

kraldost

Üye

Bisi Olmaz Ya Yenqemize Niye Takildiqini Anlatirsan Ustune Fazla Gelmez 'Bence' .. :) Yinede Bilemem ..

Ben Burdayim Ya Benimle Konusabilirsin .! :) Yada Sana Inqilizce Bilen Bir Kiz Onereyim .. :)
anlaşıldı sen abini öldürteceksin birde sen hatunu nerde ayarlayacaksın:d:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
anlaşıldı sen abini öldürteceksin birde sen hatunu nerde ayarlayacaksın:d:

Yok Ya .. :P Orasi Kolay .. Sonuc Olarak Konusup Dilini Gelistireceksin .. Bunda Kotu Birsey Yok .. :) 'Bence' ..

marist

marist

Üye
Bodrum Castello di akyarlar da oLacam :dry: Allah nasip ederSe.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Maxicepteyim bu yaz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Siteye güneş eklesinler güneşlenelim.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tatil için Pamami'yi seçtim.:ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Adresi bilsem 2. resme giderdim :kro2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi

aynen

marist

marist

Üye

diqerLerini bilmem ama kız olayına katılıyorum. :ehe

enkazcı

Üye
ne mutluki evdeyim csde jailde bi adminlik alırım onu oynarım birde en sevdigim sey 1ay köye gitcem

hgurses

hgurses

Üye
bodrum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt