yav bu aveanın çektigi yer varmı ya 1 hafta önce geçtim gına geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
yav bu aveanın çektigi yer varmı ya 1 hafta önce geçtim gına geldi
yav arkdaş deli etti bu evea beni çekmio konursurken kesilio ws ws ws intrnetde hız denen bişey yok kafayı yedirtir
kırcam atcam artık hattı

phasan

phasan

Üye
avea çekti yer pek yok

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bizim evde ful çekiyor :D

phasan

phasan

Üye
bùyük şehirlerde çeker

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım öncelikle bir Nalbura gidip 30 mt uzunluğunda bir halat ve 1 kg kadar toz kireç alacaksın.
Sana en yakın olan bir avea baz istasyonu direği bulup halatın bir ucunu direğe diğer ucunu beline bağlayıp ip gerilene kadar direkten uzaklaşacaksın.

ipin tam olarak gerildiğinden emin olunca, Nalburdan aldığın kireç poşetinin altına bir delik açacak ve ip gergin halde iken direğin etrafında bir tur döneceksin.

Şimdi kireçle işaretlemiş olduğun alan Avea çekim alanıdır ki; bu çap dahilinde avea dan sorunsuz bir şekilde yararlanırsın.

Ben de aynı dertten muzdaribim ve en kısa zamanda avea dan kaçmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: redspawn
TheSoftware

TheSoftware

Üye
Antalya da en iyi çeken Avea :)

place3461

place3461

Üye
kardeşim hata sende etrafına sorsaydın ya avea burda nasıl çekiyor diye..avea son zamanlarda çekim gücünü baya bir arttırdı bizim köyde şimdiki gibi çekmiyordu şimdi ise çatır çatır çekiyor köyde evin içinde sıkıntı yaratabiliyor ama tarifesi 4 4lük..artık yok şurayı arayayım tlem gider demiyorum her yöne dakikalarım bana yetiyor hatta artıyor:) yaşa sen aveaaa!

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
izmir de de iyi çekiyo ama konumuna bağlı dağ tepe bağ çayırda çekmiyo maalesef :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt