Yatırımsız Anket Sitesi

harock

Üye
    Konu Sahibi
Yatırımsız Anket Sitesi
Merhaba arkadaşlar hatırlayanlar bilir yaklaşık 3 sene önce aynı başlıkta açtığım ve iyi paralar kazandığımız marketagent artık Türkiye de çalışıyor o zamanlar siteyi türkler basmıstı bi süre sonra ödeme alamıyorduk artık tamamen türkçe anketlerle birlikte aynı ücretleri alabiliyoruz şu ana adar 2 anket doldurdum biri coca cola nın dı ama artık anket puanlarını 2-3 hafta sonra hesabınıza geçiyorlar yine size uygun anket varsa mailinize mesaj geliyor.
Ödemeyi 1 günde hesabıma geçtiler Türkiye için sadece paypal görünüyor en azından bende öyle anket başına verdiği puanlarda sıkıntı yok yine euro (yuro)cinsine 20-250 puan arası karşılık 200 puan üstü cekebiliyoruz.Sitede Türkçe dil var bu arada.Kayıt olurken yine 150 puanla başlıyorsunuz üye yaptığınız arkadaşınız ilk anketini doldurdugunda 1 krelik 100 puan yani 1 yuro alıyorsunuz.15 yuro altı ödemlerde %2 kesiyor bende kesmedi nedense.Neyse uzatmadan refli ve refsiz linkleri vereyim refimden üye olmasanızda canınız sağolsun.
Refli: (ref için mail girmenizi isterse furkangenc61@gmail.com)
Refsiz:







 

biltek

Üye
1 aydır üye oldum. şimdiye kadar bir anket bile yollamadılar. üstelik başkalarını da üye yaptım. bana puan vermediler. halen puanım 150
hiç bir işe yaramaz