Yatırımsız Anket Sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
Yatırımsız Anket Sitesi
Merhaba arkadaşlar hatırlayanlar bilir yaklaşık 3 sene önce aynı başlıkta açtığım ve iyi paralar kazandığımız marketagent artık Türkiye de çalışıyor o zamanlar siteyi türkler basmıstı bi süre sonra ödeme alamıyorduk artık tamamen türkçe anketlerle birlikte aynı ücretleri alabiliyoruz şu ana adar 2 anket doldurdum biri coca cola nın dı ama artık anket puanlarını 2-3 hafta sonra hesabınıza geçiyorlar yine size uygun anket varsa mailinize mesaj geliyor.
Ödemeyi 1 günde hesabıma geçtiler Türkiye için sadece paypal görünüyor en azından bende öyle anket başına verdiği puanlarda sıkıntı yok yine euro (yuro)cinsine 20-250 puan arası karşılık 200 puan üstü cekebiliyoruz.Sitede Türkçe dil var bu arada.Kayıt olurken yine 150 puanla başlıyorsunuz üye yaptığınız arkadaşınız ilk anketini doldurdugunda 1 krelik 100 puan yani 1 yuro alıyorsunuz.15 yuro altı ödemlerde %2 kesiyor bende kesmedi nedense.Neyse uzatmadan refli ve refsiz linkleri vereyim refimden üye olmasanızda canınız sağolsun.
Refli: (ref için mail girmenizi isterse [email protected])
Refsiz:







 


biltek

biltek

Üye
1 aydır üye oldum. şimdiye kadar bir anket bile yollamadılar. üstelik başkalarını da üye yaptım. bana puan vermediler. halen puanım 150
hiç bir işe yaramaz
 
Aiden Pearce

Aiden Pearce

Üye
çok fazla zaman harcatan şeyler bunlar
 


Üst Alt