Yatırımcılar, Windows Phone'dan Endişeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
sıfırdan arayuz yapmak kolay mi la ? google aosp , samsung touchwiz, htc sense icin kac yildir calisiyo hele nokia yazilim yonunden symbianda gorduk
 
ah nokia ah..forumda birçok kişi wpden umutlu umarım onların yüzünü kara çıkarmazlar
 

pirenuri

Üye
Bu yazdıklarınıza inanamıyorum ya bırakın şu fanlığı. Sözüm herkese . Kim kazanıyorsa kazansın size ne faydası var?
 


Galaxy ace kullanip bana android stabil degil deme.benim wonder bile birkac duzenleme ile yag gibi calisiyor.neymis efendim nokia stabilligi ile unluymus.androide gecse illallah getirirmis.hakkaten daha fazla konusup batma.

He canım he.Sen her şeyin en iyisini biliyorsun. Forumda cep telefonu konusunda gurusun.
 

MrTech

Üye
MeeGo'ya devam edecektin Nokiaa
 
Lumia satışları böyle demiyor ama? Çok ironik.
 
nokia zarar etti lumialar da öyle düşündüğün gibi satmadı

Lütfen cevap yazarken araştırma yap.

Bu 2012 yılı 4. çeyreği raporu:


Bu ise 2013 yılı ilk çeyrek raporu:

​Bu da demek oluyorki 10 milyon civarı Lumia satılmış.

NOT: Her iki haberde de Nokia kara geçmiş.
 

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
saçma sapan sitelere inanma 10 milyon cihazı huawei de satıyo zte de bak bakalım rakipleri kaç satmış?
 
saçma sapan sitelere inanma 10 milyon cihazı huawei de satıyo zte de bak bakalım rakipleri kaç satmış?

Saçma sapan siteler, Samsung'un satış rakamlarını açıklayınca inanılıyor ama?
Herneyse sonuç oalrak Nokia kar durumuna geçmişken bu haberin ne kadar ironik ve gerçeğe ters düşen bir haber olduğu anlaşılıyor.
 

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
samsung sattığı cihazları kendi yayınlıyo
Bir önceki çeyrekte kara geçmeyi başaran Nokia, 2013’ün ilk çeyreğinde açıkladığı mali tablo ile tekrar zarara döndüğünü açıkladı. İşte, detaylar.

Uzun bir süre sonra 2012 yılının son çeyreği ile birlikte tekrar kar ettiğini açıklayan Nokia, 2013 yılının ilk çeyreğindeise yayınladığı mali rapor ile tekrar zarar ettiğini açıkladı. Açıklanan tabloya göre ufak bir miktar zarar ettiğini gördüğümüzNokia bu çeyrekte, 5.85 Milyar euro gelir elde ederken sadece 150 Milyon euroluk bir zarar duyurmuş durumda.



Zarar açıklasa da gayet güzel bir çıkışta olan Nokia, bu çıkışını bu çeyrekte satmış olduğu Windows Phone'lu Lumia serisi akıllı telefonlarına borçlu. Geçtiğimiz çeyrek 4.4 Milyon seviyesinde olan Lumia ailesi satış rakamı bu çeyrek ile birlikte 5.6 Milyon'a çıkmış durumda. Genel telefon satışında ise Nokia'da, Symbian'ın yokluğu kendini göstererek satış adedi 86.3 Milyon'dan, 61.9 Milyon'a gerilemiş durumda.
 


Maalesef işte açıklanan rapor böyle değil.
 

pRime.

Üye
ne kadar boş yorumlar yazılmış ya. Yok android'e geçseydi şöyle olurdu yok bilmem ne.

android'e geçmek nokia için ne demek biliyor musunuz? Çalıntı malı hırsızdan tekrar satın almak demektir. Bu lafı anlayan ne demek istediğimi bilir. Tabi bu nokia android'e geçemez demek değil. Ancak bu nokia için marka imajı babında okyanusun dibini boylamak olur. Yoksa nokia android işine girecek olsa beğenmediğiniz symbian belle arayüzüyle pazarda tekrardan tekel olur.

ki stephen elop microsoft hissedarı tabiki de wp'da ısrar eder ve onu savunur.
 
Tepkiler: MCR Killjoy ve achambo

achambo

Üye

symbiancıları da soğuttu kendinden bence bakalım ne olacak
 

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi

oracle.avi

- - - Eklendi - - -

bide belle arayüzü berbat hacı
 
Nokia nın en son geçiceği işletim sistemi Android olur . Geçip napıcak o kadar çok boş firma var ki 30 tl android cihaz var . Neden ios ve ya wp yok ? Haberin gerçekciliği ile adamların Twitterdaki yazıları çok zıt . Pişman olan bir yatırımcı gidipte öyle şeyler yazıp uğraşmaz sanırım . Adamlar Milyonları konuşturuyorlar öyle boşa harcıcak vakti olduğunu sanmıyorum .
 
altarnatif her zaman iyidir hep android olmamalı ama başka sistemlere ar-ge olması lazım nokia yapıyor mu bunu süpheli eğer ki gizliden bi ar-ge yapıyorsa ve sağlam çıkış için uğraşıyorsa zaten geçmesin androide ama aksi takdirde geçmemesi saçmalıktan öte değil
 

Polymath

Üye
Batsa daha mı iyi androide geçerse saygınlık kaybeder filan..? Benim sirketim olsun eger suanki sartlara gore androide gecmem gerekirse batmamak icin herseyi yapardim.. Wp mukemmel olacak goreceksiniz diyenlere hep aksini soyledim. Ve bizi cahillikle sucladilar. Gorduk kimin bilgisiz ve cahil oldugunu...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...