Yarış oyunları ile ilgilenenler bi baksın.

Sponsorlu Bağlantılar

samikayaa

samikayaa

Üye
Test drive 2 beni bu zamana kadar tatmin eden en iyi yarış oyunu

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Ama c.rack işlemi yapamadım :'(

stoch94

Üye
Dirt 3 de iyidir.Kabinden surme de var hem ^^

COJR3

COJR3

Üye
Simbin'in GTR2 'si çok güzeldir. İnternetteki simulasyon sitelerinde bir çok eklenti paketi vardır. Direksiyon pedal seti ile gerçek bir sürüş keyfi yaşatır.

Bunlar benim ekranımdan (lemans ve diğer eklenti paketleri ile)

Bunlarda google'dan

GTR2 eklenti paketleri ve modifiyeler ile sürekli güncel kalarak 2004'den bu yana oynadığım tek yarış-simulasyondur.. 24saat yarışları (istenirse ölçek ile 24 dakika da tamamlanıyor her dakika 1saat'e denk geliyor) Yağışlar, patlayan lastikler, yanan motorlar... öndeki aracın hava tüneline girince yumuşayan direksiyon ve artan hararet... Gerçek bir sim.

Şiddetle tavsiye ederim.

Son olarak GTR3... yapım aşaması sürüyor ve işte ilk sesleri.. Sesi açın tüyleriniz diken diken olsun :oke:

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim seni bana Allah mı gönderdi ya senle bi konuşsak musait olunca felan olur mu ?
skype msn ne istersen.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
kardeş grıd 2 yukleme ben yükledim pişman oldum oyun güzelde yani nfs deki gibi direksiyonu kırıp dönüş alamıyosun drift ata ata yapacaksın oda hep vuruyosun arabayı falan yani çok sıkıcı oluyor :D dirt 3 tavsiyemdir hem kabin içi hemde çok gerçekçi toprak falan kayıyor oyunda tam bir ralli oyunu

Uhops

Uhops

Üye
kardeş grıd 2 yukleme ben yükledim pişman oldum oyun güzelde yani nfs deki gibi direksiyonu kırıp dönüş alamıyosun drift ata ata yapacaksın oda hep vuruyosun arabayı falan yani çok sıkıcı oluyor :D dirt 3 tavsiyemdir hem kabin içi hemde çok gerçekçi toprak falan kayıyor oyunda tam bir ralli oyunu

dirt 3 güzel ama ko-pilot fazla yardım ediyor. Kopilotu kapatıncada arabayı kontrol edemiyorsun. Bide menüsü güzel ama seri kullanılmıyor.

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Grid 2 yi yüklediğime bin pişman oldum kardeşim aynen dediğini gibi.
Bakalım bide dirt3 ü deniycem.
Adam akıllı bi similasyon olcak ve burda da bi grup açıp oynuyacaksın.
O zaman oyunun zevki çıkar hemde tadından yenmez evde hem sıkılmayız
hemde tadını alırız :)

HAKSIZ MIYIM ?

COJR3

COJR3

Üye
GTR2 hamachi üzerinden oynanabiliyor. Burda 5 10 kişi bi lemans atsak fena olmazdı... Pit stratejileri yapardık.. :)

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
UpOneTR

UpOneTR

Üye
kabin ne? :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
:) eyw