Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeYarın Telefon Alıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
cgty1907
Üye
Konu Sahibi
Yarın Telefon Alıyorum
Merhaba yarın HTC Desire 500'ün çift hatlı modelini alıcam. Kullananlar veya kullanmayanlar telefonun iyi ve kötü yanlarını söyleyebilir misiniz ?
Invoke
Üye
Xperia L'ye baktınız mı?Bir de gmd olabilir alternatif, desire 500de kararlıysanız da kötü cihaz değil, hayırlı olsun.
Xperia L'ye de baktım. Çok güzel ama aklıma Desire 500 yattı. GM'ye pek guvenemıyorum. Teşekkürler
SuxQQ
Üye
Kendime telefon aldıktan sonra incelemelerini falan izleyip Discovery'i keşfetmiştim fakat benim için geç olmuştu. Bende diğer aile üyelerine aldım telefonu şuan evde 2 GMD var ve kullanım açısından herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Güncellemeleri falan S3'den önde takip ediyor gibi. Ama sistemsel isteklerinizi karşılarmı bilmiyorum o tarz denemelerde bulunmadım. Bence korkulacak bir yanı yok ama siz bilirsiniz.
hasan3472ty
Üye
Htc herzaman kalitedir. General huweiden bile alt kalitedir.
anilari35
Üye
kardeşim bu telefonu general mobile üretse haklısınzı ben kullanyorum blue firamsı çok güzel bi telefon üretmiş bu fiyatın 2 katında bile zor bulunabilecek özellikler var ekran muthiş oyunlar yağ gibi akıyor şarj bende kullanırsam az kullanırsam 3 gun gidiyor gayet hoş bilmiyorum tabi bu önyargıları yıkmak zor en iyisi sen bi vatana git kardeşim orda bi dene gör bakalım
cgty1907
Üye
Konu Sahibi
Denedim GM'yi çok aşırı iyi yapmışlar ama dediğiniz gibi önyargıları yıkmak kolay değil
flunight
Üye
bende çin mali guven olmaz diyordum.iyikide almisim.o kadar parda cebimde kaldi.gorenler 2000 tllik tlf saniyor.
enterneoll
Üye
eksiği gpu(ekran kartı) adreno 205 kullanıyor ve oyunlardan pek performans beklemeyin
cgty1907
Üye
Konu Sahibi
Çok oyun oynayan biri değilim. Angry Birds falan oynarım heralde bir tek. Asıl oyunlar bilgisayarda
enterneoll
Üye
o zaman sorun yok yeterli bir cihaz
cgty1907
Üye
Konu Sahibi
Dalga geçmeyinde ilk gördüğümde Sense 5 o kadar ilginç geldi ki sanki HTC kendi işletim sistemini yapmış sandım. Buna oyun falan yüklenmez diye düşünmüştüm. Ama mağazada baktıkça hoşuma gitti Az sonra çıkıyorum evden
Değil orada yanlış yazmışlar. O sayfada aşağı indir sayfayı altta 203 yazıyor.
anilari35
Üye
[quote="cgty1907, post: 6564888, member: 12765MarÇok oyun oynayan biri değilim. Angry Birds falan oynarım heralde bir tek. Asıl oyunlar bilgisayarda [/quote]
Disvoveryde powerwr sgx544mp var s4 un grafik kartina yakin
Mehmet Yrky
Üye
büyük tesadüf bende alıcam heycan war mı heycann =)