Tavsiye Yarın Telefon Alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

cgty1907

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Telefon Alıyorum
Merhaba yarın HTC Desire 500'ün çift hatlı modelini alıcam. Kullananlar veya kullanmayanlar telefonun iyi ve kötü yanlarını söyleyebilir misiniz ?

Invoke

Invoke

Üye
Xperia L'ye baktınız mı?Bir de gmd olabilir alternatif, desire 500de kararlıysanız da kötü cihaz değil, hayırlı olsun.

cgty1907

Üye
    Konu Sahibi
Xperia L'ye baktınız mı?Bir de gmd olabilir alternatif, desire 500de kararlıysanız da kötü cihaz değil, hayırlı olsun.
Xperia L'ye de baktım. Çok güzel ama aklıma Desire 500 yattı. GM'ye pek guvenemıyorum. Teşekkürler

SuxQQ

SuxQQ

Üye
Kendime telefon aldıktan sonra incelemelerini falan izleyip Discovery'i keşfetmiştim fakat benim için geç olmuştu. Bende diğer aile üyelerine aldım telefonu şuan evde 2 GMD var ve kullanım açısından herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Güncellemeleri falan S3'den önde takip ediyor gibi. Ama sistemsel isteklerinizi karşılarmı bilmiyorum o tarz denemelerde bulunmadım. Bence korkulacak bir yanı yok ama siz bilirsiniz.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Htc herzaman kalitedir. General huweiden bile alt kalitedir.

anilari35

anilari35

Üye
kardeşim bu telefonu general mobile üretse haklısınzı ben kullanyorum blue firamsı çok güzel bi telefon üretmiş bu fiyatın 2 katında bile zor bulunabilecek özellikler var ekran muthiş oyunlar yağ gibi akıyor şarj bende kullanırsam az kullanırsam 3 gun gidiyor gayet hoş bilmiyorum tabi bu önyargıları yıkmak zor en iyisi sen bi vatana git kardeşim orda bi dene gör bakalım

cgty1907

Üye
    Konu Sahibi
Denedim GM'yi çok aşırı iyi yapmışlar ama dediğiniz gibi önyargıları yıkmak kolay değil :)

flunight

Üye
bende çin mali guven olmaz diyordum.iyikide almisim.o kadar parda cebimde kaldi.gorenler 2000 tllik tlf saniyor.

enterneoll

enterneoll

Üye
eksiği gpu(ekran kartı) adreno 205 kullanıyor ve oyunlardan pek performans beklemeyin

cgty1907

Üye
    Konu Sahibi
Çok oyun oynayan biri değilim. Angry Birds falan oynarım heralde bir tek. Asıl oyunlar bilgisayarda :D

enterneoll

enterneoll

Üye
o zaman sorun yok yeterli bir cihaz :)

cgty1907

Üye
    Konu Sahibi
Dalga geçmeyinde ilk gördüğümde Sense 5 o kadar ilginç geldi ki sanki HTC kendi işletim sistemini yapmış sandım. Buna oyun falan yüklenmez diye düşünmüştüm. Ama mağazada baktıkça hoşuma gitti :D Az sonra çıkıyorum evden :)

enterneoll

enterneoll

Üye
hayırlı olsun

enterneoll

enterneoll

Üye
Adreno 203 kullanıyor, yine giriş seviye bir gpu ama 205den daha iyi.

Most Wanted falanda oynarsın. Modern Combat 3 modern combat 4, dungeon hunter 3-4...
205 değil mi ?

anilari35

anilari35

Üye
[quote="cgty1907, post: 6564888, member: 12765MarÇok oyun oynayan biri değilim. Angry Birds falan oynarım heralde bir tek. Asıl oyunlar bilgisayarda :D[/quote]
Disvoveryde powerwr sgx544mp var s4 un grafik kartina yakin

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
büyük tesadüf bende alıcam :) heycan war mı heycann =)

Takipçi Satın Al

Üst Alt