yarın kavusuyoruz onerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
yarın kavusuyoruz onerileriniz?
Arkadaşlar yarın beyaz lumia 920 me kavusuyorum. .. Daha once wp deneyimim malesef olmadi ama videolardan olmus kadar oldum. Telefon elime gectiginde neler yapmaliyim lutfen onerilerinizi belirtin

krstnck

krstnck

Üye
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.İlk önce gelir gelmez sarjını bitirdikten sonra sarja tak ve dolduktan sonra 6 saat kadar sarjda bekleyip kalibrasyonu yapsın bu çok önemli..Outlook.com hesabı aç onunla telefonun açıldığı zaman ayarlarını yaparsın..Marketten güncellemeleri yapıp lensleri indirdin mi tammadır.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullan :tebessüm:

ulen bi de ben alsam şu makineyi varya :ehe ooo süper olcak yeaaw :eller:

pirenuri

pirenuri

Üye
Ben telefonu 1 saat şarja taktım sonra şarj olurken kurcaladım ne yapmalıyım sizce büyük sıkıntı doğurur mu yaptığım

uMTOku

Üye
Olmaz şarjı tamamen bitir bir daha yap bataryada boşluk kalmasın
Sent from my Lumia 920 using Board Express

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Hayırlı olsun :) gerçekten süper bir cihaz :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayırlı olsun kardeşim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun Fatih güle güle kullan inşallah. Kürşat özetlemiş aynen uygula...

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
hayırlı olsun. Gule gule kullan cıhaz super test etme ımkanım olmustu guncellemelerı yap market falan keyfını cıkar

aaxx11

Üye
Batarya kalibrasyon olayı sadece wpler için mi gerekli acaba ? Htc ler içinde kalibrasyon olayı gerekli acaba ? Yapmadım ben 1 aydır kullanıyoruk şimdi yapmam gerekli mi acaba ?

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.İlk önce gelir gelmez sarjını bitirdikten sonra sarja tak ve dolduktan sonra 6 saat kadar sarjda bekleyip kalibrasyonu yapsın bu çok önemli..Outlook.com hesabı aç onunla telefonun açıldığı zaman ayarlarını yaparsın..Marketten güncellemeleri yapıp lensleri indirdin mi tammadır.

Saol kardesim

- - - Eklendi - - -

tesekkurler herkese :) tavsiye edeceginiz oyun ve uygulamalarda var mi peki

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Oyunlar; Ae 3d Motor, Ae Sudoku, Blocked İn Free, Premium Pool
Uygulamar; Compass, Connectivity, Flashlight xt, pdf reader, quick record, Sesli not, shazam, skydrive, skype, Transltor, Uc browser (indirme ve upload için), Weather Tile, Windows 8 Ringtone, Yandex.Arama, Youtube downloder.

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlar; Ae 3d Motor, Ae Sudoku, Blocked İn Free, Premium Pool
Uygulamar; Compass, Connectivity, Flashlight xt, pdf reader, quick record, Sesli not, shazam, skydrive, skype, Transltor, Uc browser (indirme ve upload için), Weather Tile, Windows 8 Ringtone, Yandex.Arama, Youtube downloder.
saolasin gokcen abim heyecan yaptim uyuyamam bu gece

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
alıcam abide outlooku ilk kullanimda mi giriyim yoksa kalibrasyonu yaptiktan sonra mi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
alıcam abide outlooku ilk kullanimda mi giriyim yoksa kalibrasyonu yaptiktan sonra mi

Telefonu aldıktan sonra outlook hesabını tanımla, bütün güncellemelerini al, diğer cihazdan bluetooth ile kişilerini aktar, face, twitter ve msn hesaplarını tanımla, bu hesaplar tanımlandığında (net bağlantısı gerekli) telefon kişilerini eşitleme yaparak rehberde/kişilerin arasında gösterir (Yalnız şuna dikkat et eğer aktaracağın rehberde aynı ad ve soyad da iki kişi varsa telefon eşitleme sırasında bu isimleri birleştiriyor, yani tek isim altında iki farklı numara olarak gösteriyor). Sen telefonundaki aynı isimleri/kişileri daha sonra tek isim altında da eşitleyebiliyorsun. Bunları yaparken şarj muhtemelen bitecektir, telefon kendi kapanana kadar şarja takma, kapandıktan sonra şarja bağla telefon açılsın (kapalı konumda şarj yapmıyor) sonra bırak kendi haline 2-2,5 saate kadar şarj tamamlanmış olur, sonra 6-7saat kadar daha kalsın. Daha sonra yine kapanana kadar normal bir şekilde kullan. İnşallah bu şekilde sorunsuz bir kalibrasyon yapmış olursun.

aaxx11

Üye
Anlattiginiz kalibrasyon olayı android telefonlar için de geçerli mi acaba ve yapilmamissa eğer ilk kullanımda sonra yapmak gereklimidir acaba ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Anlattiginiz kalibrasyon olayı android telefonlar için de geçerli mi acaba ve yapilmamissa eğer ilk kullanımda sonra yapmak gereklimidir acaba ?

her sistemin batarya kalibrasyonu farklıdır. İlk kullanımda yapılmamışsa ilerleyen donemde yapabilmek için telefona hard reset atıp uygulamak gerekir.

HalfEvil333

Üye
Sabaha kadar şarjda dursun :D

ecel54

ecel54

Üye
benim telefonun sarjı flashladığımdan beri az gidiyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt