papakudioflu
Emekli Yönetici
benim telefonun sarjı flashladığımdan beri az gidiyor![]()
hangisi lumia800 mu?
benim telefonun sarjı flashladığımdan beri az gidiyor![]()
hangisi lumia800 mu?
olabilir fw guncellemsini bekle bu arada bütün ayarlarını açmıştır bir kontrol et onlar da şarjı yiyebilir.
herşeyi eskisi gibi yaptım, zaten sürekli batarya tasarrufta kullanıyorum akşam yatarken %89'du sabah kalktığımda %79 oldu şimdi %56 oldu eskiden olsa şu anda en az %80 olurdu
evet bir iki hafta daha beklemen gerekicek. Nokia roma kendi fw'sini eklwyip yayinladiginda cok daha iyi olur.
Telefonu aldıktan sonra outlook hesabını tanımla, bütün güncellemelerini al, diğer cihazdan bluetooth ile kişilerini aktar, face, twitter ve msn hesaplarını tanımla, bu hesaplar tanımlandığında (net bağlantısı gerekli) telefon kişilerini eşitleme yaparak rehberde/kişilerin arasında gösterir (Yalnız şuna dikkat et eğer aktaracağın rehberde aynı ad ve soyad da iki kişi varsa telefon eşitleme sırasında bu isimleri birleştiriyor, yani tek isim altında iki farklı numara olarak gösteriyor). Sen telefonundaki aynı isimleri/kişileri daha sonra tek isim altında da eşitleyebiliyorsun. Bunları yaparken şarj muhtemelen bitecektir, telefon kendi kapanana kadar şarja takma, kapandıktan sonra şarja bağla telefon açılsın (kapalı konumda şarj yapmıyor) sonra bırak kendi haline 2-2,5 saate kadar şarj tamamlanmış olur, sonra 6-7saat kadar daha kalsın. Daha sonra yine kapanana kadar normal bir şekilde kullan. İnşallah bu şekilde sorunsuz bir kalibrasyon yapmış olursun.
normaldir dostum.. bekle zamanla güncellemeler gelcek.. hayırlı olsun bu aradateşekkürler abi şuan 920mden yazıyorum eşitlemeleri vs hepsini yaptım ancak güncelleştirmeleri denetle dediğimde telefonunuz güncel dedi bu normmal mi...şuan kalibrasyon yapmak için şarjın bitmesini bekliyorum

teşekkürler abi şuan 920mden yazıyorum eşitlemeleri vs hepsini yaptım ancak güncelleştirmeleri denetle dediğimde telefonunuz güncel dedi bu normmal mi...şuan kalibrasyon yapmak için şarjın bitmesini bekliyorum
hotmail hesabı ile açılış olmuyormu ?
ben hotmail ile yapmıştım şimdi hotmail kapanınca ne yapıcam??
oluyor ama hotmail zaten outlook.com'a taşiniyor.
ben hotmail ile yapmıştım şimdi hotmail kapanınca ne yapıcam??
fatih hayirli olsun. Guncellemeler derken markete girdiginde uygulama guncellemesi gibi gozuken guncellemeler var. Onlari da yap.
ya ali abi uygulama indirmek istediğimde karşıma ailem ayarlarını kontrol edin diye bir uyarı gelyor

malesef abi napıcaz ya
mail hesabinda yaşin 18'den kucuk galiba![]()

malesef abi napıcaz ya![]()
teşekkürler abi şuan 920mden yazıyorum eşitlemeleri vs hepsini yaptım ancak güncelleştirmeleri denetle dediğimde telefonunuz güncel dedi bu normmal mi...şuan kalibrasyon yapmak için şarjın bitmesini bekliyorum