yarın kavusuyoruz onerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecel54

ecel54

Üye

olabilir fw guncellemsini bekle bu arada bütün ayarlarını açmıştır bir kontrol et onlar da şarjı yiyebilir.

herşeyi eskisi gibi yaptım, zaten sürekli batarya tasarrufta kullanıyorum akşam yatarken %89'du sabah kalktığımda %79 oldu şimdi %56 oldu eskiden olsa şu anda en az %80 olurdu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

herşeyi eskisi gibi yaptım, zaten sürekli batarya tasarrufta kullanıyorum akşam yatarken %89'du sabah kalktığımda %79 oldu şimdi %56 oldu eskiden olsa şu anda en az %80 olurdu

evet bir iki hafta daha beklemen gerekicek. Nokia roma kendi fw'sini eklwyip yayinladiginda cok daha iyi olur.

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi

Telefonu aldıktan sonra outlook hesabını tanımla, bütün güncellemelerini al, diğer cihazdan bluetooth ile kişilerini aktar, face, twitter ve msn hesaplarını tanımla, bu hesaplar tanımlandığında (net bağlantısı gerekli) telefon kişilerini eşitleme yaparak rehberde/kişilerin arasında gösterir (Yalnız şuna dikkat et eğer aktaracağın rehberde aynı ad ve soyad da iki kişi varsa telefon eşitleme sırasında bu isimleri birleştiriyor, yani tek isim altında iki farklı numara olarak gösteriyor). Sen telefonundaki aynı isimleri/kişileri daha sonra tek isim altında da eşitleyebiliyorsun. Bunları yaparken şarj muhtemelen bitecektir, telefon kendi kapanana kadar şarja takma, kapandıktan sonra şarja bağla telefon açılsın (kapalı konumda şarj yapmıyor) sonra bırak kendi haline 2-2,5 saate kadar şarj tamamlanmış olur, sonra 6-7saat kadar daha kalsın. Daha sonra yine kapanana kadar normal bir şekilde kullan. İnşallah bu şekilde sorunsuz bir kalibrasyon yapmış olursun.

teşekkürler abi şuan 920mden yazıyorum eşitlemeleri vs hepsini yaptım ancak güncelleştirmeleri denetle dediğimde telefonunuz güncel dedi bu normmal mi...şuan kalibrasyon yapmak için şarjın bitmesini bekliyorum

n000k

n000k

Üye
teşekkürler abi şuan 920mden yazıyorum eşitlemeleri vs hepsini yaptım ancak güncelleştirmeleri denetle dediğimde telefonunuz güncel dedi bu normmal mi...şuan kalibrasyon yapmak için şarjın bitmesini bekliyorum
normaldir dostum.. bekle zamanla güncellemeler gelcek.. hayırlı olsun bu arada :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

fatih hayirli olsun. Guncellemeler derken markete girdiginde uygulama guncellemesi gibi gozuken guncellemeler var. Onlari da yap.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hotmail hesabı ile açılış olmuyormu ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
@hotmail.com yerine aynı mail le @ outlook.com diyemi gireceğiz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben hotmail ile yapmıştım şimdi hotmail kapanınca ne yapıcam??

bişey yapmana gerek yok hesabin otomatik olarak taşinicak fakat marketten satin aldiginiz uygulamalr yeni hesaba taşinmayacagi icin sorun olucak. O yuzden marketten uygulama satin almayan hotmail sahipleri hesaplarini outlook.com'a taşirsa ileride oluşacak aksakliklari onlemiş olurlar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ali abi nasıl taşırız pc den normalde giriyoruz ama taşımamız mümkünmü şimdi pc üzerinden

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi

fatih hayirli olsun. Guncellemeler derken markete girdiginde uygulama guncellemesi gibi gozuken guncellemeler var. Onlari da yap.

ya ali abi uygulama indirmek istediğimde karşıma ailem ayarlarını kontrol edin diye bir uyarı gelyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hallettim taşıdım şimdi L920 alim outlook hesabı açarım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

hayırlı olsun inşallah güle güle kullan kardeşim benim güncellemeler mağazada iken çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt