M. tAHA
Üye
tamamdır olum sen daha ne ısten. bende bunu demıstım
yaptı sanırım babam diyordu oğlum adam sana sigorta yapacak ilerde erken emekli olacaksın çalıştığın süre kadar
adam senı yarın bır gun muhasebeye yollar kimlik kartınla 
tamamdır olum sen daha ne ısten. bende bunu demıstım
yaptı sanırım babam diyordu oğlum adam sana sigorta yapacak ilerde erken emekli olacaksın çalıştığın süre kadar
adam senı yarın bır gun muhasebeye yollar kimlik kartınla 
tamamdır olum sen daha ne ısten. bende bunu demıstımadam senı yarın bır gun muhasebeye yollar kimlik kartınla
![]()

hadi hayırlısı olsun tosun 
hâlâ baslayamadın mı ise ya![]()
![]()
![]()

hadi hayırlısı olsun tosun
![]()

ama sana onu verırler mı bılmıyorumeğer market sahibi tanıdıksa hemen sgk girişi yapsın sana. emekli gün dolmaya baslasın

nerde calısıyorsun hangi işteÇalış tabi evde akşama kadar yatıp da ne yapıyorsun.
Bu zamana kadar yattın. Şimdi senin sütünü sağacaklar vakit geliyor artık.
11 haziranda işe başladım. O gün bu gündür her tarafım ağrıyor. Para desen 400TL. Ahh ahhh![]()
nerde calısıyorsun hangi işte
Ve patronun aldığı para ise proje başına 5000TL. Arada gökdelen çiziyoruz 15000TL-30000TL arasında değişiyor. Onuda ben çiziyorum. altına imzayı o atıyor.
)autocat le profesyonel cızım yapabiliyor musun daha bolumunu okumadan.
Mimarlık bürosunda.. Akşama kadar bilgisayarın başında. Gözler pert. Belim ağrıyor. Sonra şuraya buraya proje getir-götür.
Sabah 06:30 (Ben açıyorum + Etraf temizliği + çay koyuyorum )
Akşam 23:00 ( Ben kapatıyorum.. + Etfarı topluyorum. )
Bazen ise sabahlara kadar durduk mesela geçen hafta salı günü.
Ve aldığım para 400TL. Şimdi anladım paranın kıymetini. Babamdan alırdım 50TL-100TL ama ben şimdi kardeşime 1TL bile veremiyorum.Ve patronun aldığı para ise proje başına 5000TL. Arada gökdelen çiziyoruz 15000TL-30000TL arasında değişiyor. Onuda ben çiziyorum. altına imzayı o atıyor.
( Fazla duygusala bağladım tamam sakinim)
autocat le profesyonel cızım yapabiliyor musun daha bolumunu okumadan.

böyle şeyler söylememe kızmıyorsun dimi metin. Sevdiğimden söylüyorum. Inşallah hayırlı olur ya

süpersin kardeşim
Meslek lisesi mezunuyum ben okulda öğrettiler + paralı kursa gittim Sertifikalarım var.
- Autocad - 3ds max - photoshop
Yakında ingilizce kursuna gidicem.
Bilmeyi bırak sana baştan bi autocad tasarlıyım![]()

zaten kızamazsın
Yok neden kızayım ki![]()

süpersin kardeşim![]()
birde bu durumdayken güzel bir üniversite okursam ( aklıma birden hayaller doluştu yazamadım ) 
hayırlısı olsun ya . inşallah kazanırsın
eyvallahbirde bu durumdayken güzel bir üniversite okursam ( aklıma birden hayaller doluştu yazamadım )
![]()

süpersin kardeşim
- - - Eklendi - - -
zaten kızamazsın![]()

hadi bakalim. 2. isgununu baslamasina 3 saat 12 dakika 23 saniye kaldi. Hadi hayirlisi .![]()