Metin MF
Üye
bana daderlerdi ama ....
biz uyaralım metini ya bir konu bir konudur. öğren mesela şimdi karmaşık sayıları adam akıllı yarın kafan ağrımaz
Karmaşık sayılar ne yav

bana daderlerdi ama ....
biz uyaralım metini ya bir konu bir konudur. öğren mesela şimdi karmaşık sayıları adam akıllı yarın kafan ağrımaz

11 de görecen
Karmaşık sayılar ne yav![]()

yarin oldu![]()
:yok almadım ama markette o kadar zorlanmaz inşallahmetinden haber aldinmi. Calismaktan memnun mu aceba.
yok almadım ama markette o kadar zorlanmaz inşallah
mal kabul olabilir ya da reyon görevlisi gelince öğreniriz artıkinsallah
ama ayak isleri demisti. Yorucu olmasin. Mal kabul yeri gibi depo tarzi bir yer olmasin.
mal kabul olabilir ya da reyon görevlisi gelince öğreniriz artık

market buyukse çift vardiyalıdırmarketler 21:30-22:00 gibi calisan yerler var. Kacta gelir aceba simdiden kendini ozletti.![]()
insallah
ama ayak isleri demisti. Yorucu olmasin. Mal kabul yeri gibi depo tarzi bir yer olmasin.
akşam 8.30 da bitiyor iş

Abi tam da o dediğin yerlerde çalışıyorum iflahım çürüdü şu an ara verdim anca almaya vakit buldum telefonu elimeakşam 8.30 da bitiyor iş
![]()
![]()
gecmis olsun. 3-5 gunu atlattinmi. Gerisi gelir. Alisinca isin tuy siklet gibi gelicek.
20:30 yinede sanslisin ya
22:00 olsaydi. Sosyal yani ozel hayatin olmazdi. O saatte yorgun gelip 2 saat dinlensen saat 24 olur zaten erken kalkacan diye o saatte uyursun.

metin bi fotonu koyda ne hale geldin görelim
Abi az önce marketin sahibi dedi ki bugün ilk günün seni fazla yormayalım dedi izin verdi şu an eve gidiyorum![]()

Abi az önce marketin sahibi dedi ki bugün ilk günün seni fazla yormayalım dedi izin verdi şu an eve gidiyorum![]()
Mecbur kalmadıkça çalışılmaz.
Markette 1 hafta çalıştım.Aman aman eksik kalsınMecbur kalmadıkça çalışılmaz.