yarın harbiden işe başlıyorum :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

joker.lg

joker.lg

Üye
yarin oldu :ehe

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Hadi bakalım hayırlı olsun metin bol kazançlar :naughty:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hani yav bizim iş nerde :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun :)

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
insallah
ama ayak isleri demisti. Yorucu olmasin. Mal kabul yeri gibi depo tarzi bir yer olmasin.

Abi tam da o dediğin yerlerde çalışıyorum iflahım çürüdü şu an ara verdim anca almaya vakit buldum telefonu elime :( akşam 8.30 da bitiyor iş :( :(

M. tAHA

M. tAHA

Üye
metin geçmiş olsun kardeşim :)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye

Abi tam da o dediğin yerlerde çalışıyorum iflahım çürüdü şu an ara verdim anca almaya vakit buldum telefonu elime :( akşam 8.30 da bitiyor iş :( :(

gecmis olsun. 3-5 gunu atlattinmi. Gerisi gelir. Alisinca isin tuy siklet gibi gelicek.
20:30 yinede sanslisin ya
22:00 olsaydi. Sosyal yani ozel hayatin olmazdi. O saatte yorgun gelip 2 saat dinlensen saat 24 olur zaten erken kalkacan diye o saatte uyursun.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
gecmis olsun. 3-5 gunu atlattinmi. Gerisi gelir. Alisinca isin tuy siklet gibi gelicek.
20:30 yinede sanslisin ya
22:00 olsaydi. Sosyal yani ozel hayatin olmazdi. O saatte yorgun gelip 2 saat dinlensen saat 24 olur zaten erken kalkacan diye o saatte uyursun.

Abi az önce marketin sahibi dedi ki bugün ilk günün seni fazla yormayalım dedi izin verdi şu an eve gidiyorum :oley

KayraBey

KayraBey

Üye

Abi az önce marketin sahibi dedi ki bugün ilk günün seni fazla yormayalım dedi izin verdi şu an eve gidiyorum :oley

Markette 1 hafta çalıştım.Aman aman eksik kalsın :) Mecbur kalmadıkça çalışılmaz.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

Markette 1 hafta çalıştım.Aman aman eksik kalsın :) Mecbur kalmadıkça çalışılmaz.

Babam zorla çalıştırıyor hayatın gerçeklerini öğreneyim diyeymiş :( :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Taha uyumaya gidiyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt