Gökhan_F9
Üye
Yav benim anlamadığım, Huawei bu telefonu 800 liradan satsa daha mı kaliteli mi olacaktı ?
Hayır, yine aynı telefon yine aynı Huawei olacaktı.
Bizim milletimiz çok para vermeyince rahat edemiyor, mutlu olamıyor ben bunu anladım.. Yoksa iPhone statü nesnesi olarak görülmezdi zaten..
ya bırakın ürün fiyatı belli eder laflarını.
c6da flash player var mı ? ya da ram'i kaç ? işlemcisi kaç ghz ? gpu var mı ?
bunlara cevap verin ?
Androıdlerde flash player olmasada flash destekli tarayıcı mevcut680 Mhz islemcisi 256 mb ram'i var ve grafik islemciside güçlü yani v.a.rFlash destegi kaç telefonda var 1000 liranın altında parmakla sayarsın onlarda kasma ve atma sorunlu.Cicileri güzel diye çinli bir kadınla evlencek halim yok hacı
Androıdlerde flash player olmasada flash destekli tarayıcı mevcut
nokiada yavaş olması sorun değilse alınmalı bence... Nokia yeni bir işletim sistemine geçmeli
c6 ya gittim baktım arkadaş bana yavaş geliyor....c6 01 i bilmiyorum amaYavas mı bu telefon uçuyo hocam.N73'ün oldugunu görünce hak verdim ama sana
Aynen.Mod olsam şunu dırek banlamıstım.
Brakın bu işleri belle dediği ne bir iki tema .biz tema değil flash player istiyoruz.Arkadaşlar gereksiz tartışıyorsunuz, Bunu okuyunuz lütfen Duyurular - Site Hakkındauyarmadı demeyinc6-01 duyduğuma göre belle işletim sistemine yükselecekmiş, belleyide biraz inceledim gayet hoş. Telefonu kurcaladım gayet hoşuma gitti bende almayı düşünüyorum. Şöyle diyim benim gereksinimlerimi karşılıyor
arkadaş dokunmatik telefonlar daha tam yerine oturmadı. Hala gelişme sürecinde... Hala eksikleri var.. Her markadahuawei çin malı diye dalga geçiyorsunuz ama binlerce kişi nokiadan şikayetçi ? örnek: 5800önemli olan isim değil icraat.
Brakın bu işleri belle dediği ne bir iki tema .biz tema değil flash player istiyoruz.
Nokia'nın kalitesini 5800'dan ibaret sanan birine cevap vermek yersiz.arkadaş dokunmatik telefonlar daha tam yerine oturmadı. Hala gelişme sürecinde... Hala eksikleri var.. Her markada
Telefonun özelliklerini biliyorum arkadas ben.Tartıstıgımız konu fiyatı.
Çok önemliyse o rakamlar donanım güçlendirme ne demek bi arastır bakalım sonra gel.
Alsana HD oyun java :P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?