Yarın 9. Sınıf ilk sınavımla boğuşacağım(Matematik)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mufche

Mufche

Üye
mat iyiydi lisede yerin dibinde xd and. Lise 3teyim eskiye gore calisiyorum mat. Lise 1ve 2 mat 2 dustu. Gerci cogu notumda iyi degildi. Lise ilkokul gibi değil. Hocalar not cimrisi vereceği 1-2 puanın hesabını yapıyorlar :D

aynen sözlü verse maaşından kesicekler sanki , örneğin ben coğrafyadan 43 ve 2.den 85 aldım sözlüme 45 85 vermisti :hmmm hiçte sevmezdim o dersi bu yıl görmüyoruz Allah'tan :d:

SheFy

SheFy

Üye
aynen sözlü verse maaşından kesicekler sanki , örneğin ben coğrafyadan 43 ve 2.den 85 aldım sözlüme 45 85 vermisti :hmmm hiçte sevmezdim o dersi bu yıl görmüyoruz Allah'tan :d:

aynen cog ts hic kafama girmiyor :kop2:

droidçi

droidçi

Üye
ben hep kopyalarla geçtim ilk mat sınavın 40 kaçtı hatırlamayadım bazı erkekçiklerde hüngür hüngür ağlıyordu

Metin137

Metin137

Üye
eee sınavın nasıl geçti

Türe

Türe

Üye
Yarın 9. sınıftaki ilk sınavım olacak.Hem de matematik derslerim iyi fakat hocalar ve benden büyük abilerim ablalarım sınavdan düşük bir not alacağımı söylüyorlar hatta bütün 9'lara söylüyorlar.Ben de bu yüzden çok korkuyorum.Benim için bi ''Fatiha'' okusanız hiç fena olmaz.Sadece okuyun yeter hem sevap kazanırsınız hem de bana bi hayrınız dokunmuş olur(Umarım...)Lütfen........(Yeşilköy Anadolu Lisesi Öğrencisi..)

(BU KONU BİRAZ SAÇMA OLDU AMA OLSUN....)

Bizim şu anki okul 1. si ile 9 da aynı sınıftaydık. Kız ilk sınavından 45 aldı o da matematikti lakin kız o sınavdan sonra bir başladı başlayış o başlayış 3 yıldır 1. :hmmm

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Orta derecede geçti.Sınav beklediğim gibi zordu.50-70 arasında not bekliyorum..Yav herkes düşük alıyo varmı böle bişey yaa....

- - - Eklendi - - -

Kız 45 aldı da sen kaç aldın sorması ayıp...

Türe

Türe

Üye
Orta derecede geçti.Sınav beklediğim gibi zordu.50-70 arasında not bekliyorum..Yav herkes düşük alıyo varmı böle bişey yaa....

- - - Eklendi - - -

Kız 45 aldı da sen kaç aldın sorması ayıp...

75 ti sanirim . Bende okul 5. Siyim :naughty: :ehe

nefretsiz

nefretsiz

Üye
Pazartesı benım de arapça sınavım var imam hatıplıyız de :D

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
inş yüksek alırsın imam hatipli :)

DDorlion

DDorlion

Üye
Benimde Pazartesi Başlayacak :/

Türe

Türe

Üye
O değil de benim de karmaşık sayılardan sınavım var pazertesi )):

Metin137

Metin137

Üye
warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
İnş.yüksek puan alırsınn valla nediyim Allah yardımcınız olsun hepinizin...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bende hiç heyecan yoktu. 90lı bi şey almıştım. Rahat olmak lazım

dejavu178

dejavu178

Üye
hafta başından beri 2'şer 2'şer neredeyse tüm sınavları olduk, biyoloji tarih falan kaldı ve bölüm derslerim onlar ayrı.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Helal valla benim sınavda ellerim titriyodu yanlış harfleri yazıyodum resmen..Haa bide sınavdan düşük not alıcam düşük not alıcam diyodum işte düşük not alıyorum.Bide benim matematiğim çok iyidir....bende rahat 5 alırdım ama kendime özgüvenim yoktu böyle oldu valla benden bi kardeş tavsiyesi siz siz olun asla özgüveninizi kaybetmeyin sonra kötü oluyoooo :bye2::tebessüm::tebessüm::tebessüm::tebessüm::tebessüm::tebessüm:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
liseli muhabettide ayri bir guzel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...