Yarın 9. Sınıf ilk sınavımla boğuşacağım(Matematik)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Yarın 9. Sınıf ilk sınavımla boğuşacağım(Matematik)
Yarın 9. sınıftaki ilk sınavım olacak.Hem de matematik derslerim iyi fakat hocalar ve benden büyük abilerim ablalarım sınavdan düşük bir not alacağımı söylüyorlar hatta bütün 9'lara söylüyorlar.Ben de bu yüzden çok korkuyorum.Benim için bi ''Fatiha'' okusanız hiç fena olmaz.Sadece okuyun yeter hem sevap kazanırsınız hem de bana bi hayrınız dokunmuş olur(Umarım...)Lütfen........(Yeşilköy Anadolu Lisesi Öğrencisi..)

(BU KONU BİRAZ SAÇMA OLDU AMA OLSUN....)

cyber

cyber

Üye
ben anlatıyım biraz sekiz yıl boyunca karnemde hiç 4 almamıştım yani hiç bi sınavdan dört almamıştım hepsi 5 ti zaten diploma notum 99 du sonra gittim iyi liseye ilk sınavım mat tı senin gibi liseye de 3. girdim buarada ilk ders olduk sınavı ikinci ders hoca okuyo baktım hoca benim sınav kağıdımın üstüne 35 yazmış halbuki matta en kolay konu mantıktır. Ağladım o notu görünce baktım sınıfın yarısı ağlıyo 3-5 kişi 35 almıştı en yüksek gerisi hep 35 altı inşallah iptal olur falan dedik olmadı ama ikinci dönem bi çıkışım oldu takdiri kaçırdım az bi puanla şuan lise 3 deyim derslerim de normal yani düşük alırsan üzülme pek daha çok çalış adapte ol

- - - Eklendi - - -

ha birde maxicepti faceydi fazla ilgilenme hele birde sakın bir kıza kapılma boşuna dememişler liseli aşık diye derslerin batar benim başıma geldi de ondan biliyorum ama ucuz yırttım

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol abi önerin için ama hocalar,abilerim ve ablalarım öyle deyince korktum yani ama yapacak birşeyimde kendimi kasmamaya çalışacam artıkk tekarar sağol.....60-80 arası alıyım hiç bir şey istemem....

- - - Eklendi - - -

yok abi zaten tipte yok kız bakmazda... bende elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum burayı çok kullanışlı bir site....

cyber

cyber

Üye
birde benim lisem zor olduğu için o kadar düşük aldım galiba ama 90 alan vardı bizim okulda okula birinci gelen aldı 90 ı

- - - Eklendi - - -

demekki çalışınca oluyomuş

achambo

achambo

Üye
ben geçen sene matematikte 85 altına düşmedim ama şimdi (lise 2) 70 bekliyorum

Mufche

Mufche

Üye
bize hep dediler liseye girin sonra kebap , anadolu lisesine ilk 10da girdim 436puanla , bizimde ilk sınavımız matematikdi ve 25 almıştım hayatımda bir ilk olmuştu o 2. donem fonksiyonlardan 70 alıp gerisinde yatmıştım , şuan 11deyim ve daha yeni anlamaya başladım matematiği :d: :d: :d:
inşallah yüksek alırsın :)

Metin137

Metin137

Üye
bende şimdi lise 3 üm bugün 2 sınava girdik biri mat birisi de dil di mat an 65-85 arası bekliyorum dildende 95-100 arası bekliyorum demek istediğim iyi çalış zor diyenlere kanma sınava çalış yeter zaten mantık çok kolay yaparsın

x-scarface

x-scarface

Üye
eğitim hayatında başarılar kolay gelsin güzel kardeşim.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Başarılar dilerim iyi çalış liseyi hafife alma.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz için çok saolun abilerim ilk sınavı bi iyi atlatayımda bi şey istemem... inş. sizde istedğiniz puanları alırısınız sizede öğrenim hayatınızda başarılar dilerim....

Jomolocco

Jomolocco

Üye
zor felan degil en kolay yil

oyle fatihalar la olmaz kucuk arkadasim kendinden eminsen zaten devami gelir

cyber

cyber

Üye
üniversite liseden daha önemli bu arada çok iyi bi üni ye git gerisi kolay ne zaman bitirirsen bitir boğaziçili birisi boş kalmaz

R.A.M

R.A.M

Üye
bende şimdi lise 3 üm bugün 2 sınava girdik biri mat birisi de dil di mat an 65-85 arası bekliyorum dildende 95-100 arası bekliyorum demek istediğim iyi çalış zor diyenlere kanma sınava çalış yeter zaten mantık çok kolay yaparsın

:ohannes: Ben o notları hiç görmedim :D daha doğrusu okulda kimse görmedi :)

Mert

Mert

Üye
Anadolu lisesi tabi biraz zor oluyor. Korkmana gerek yok. Zamanında bizi de korkutmuşlardı :D Sen sadece çalış yeter.

doctorrr

doctorrr

Üye
Ben ilk mat. sınavından 08 almıştım alışırsıın alışırsıın anadoluda fende fena yapıyorlar adamı...

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
çalışıyorum fakat çok korkuttular kendime olan güvenim gitti annnem babam bende yüksek not bekliyor inş. hayal kırıklığı yaşamam ve yaşatmam..Aldığım notu buraya yazacağım.....Teşekkürler tekrar

Metin137

Metin137

Üye

:ohannes: Ben o notları hiç görmedim :D daha doğrusu okulda kimse görmedi :)

eskiden bende göremezdim o notları ama bu sene günü gününe çalışıp test çözmeye başladım ve yararını da görmeye başladım

- - - Eklendi - - -

çalışıyorum fakat çok korkuttular kendime olan güvenim gitti annnem babam bende yüksek not bekliyor inş. hayal kırıklığı yaşamam ve yaşatmam..Aldığım notu buraya yazacağım.....Teşekkürler tekrar

kendine güvenmen çok önemli iyi bir not alacağına inanıyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Allah yardım etsin.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Amin. İnş yüksek not alırım hepinize çok teşekkür ederim..

SheFy

SheFy

Üye
mat iyiydi lisede yerin dibinde xd and. Lise 3teyim eskiye gore calisiyorum mat. Lise 1ve 2 mat 2 dustu. Gerci cogu notumda iyi degildi. Lise ilkokul gibi değil. Hocalar not cimrisi vereceği 1-2 puanın hesabını yapıyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...