Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardımcı olurmusunuz!!!!(n95 8gb)
Sponsorlu Bağlantılar
brk_trl
Üye
arkadaslar bende 62 33 var flash yüklerken yarıda kaldı açılmıyor ne yapmam lazım yeniden açmam için lütven yardım cı olurmusunuz
pala gürbüz
Üye
Arkadaşlar PC suit kullanarak telefondaki bazı verileri örneğin bazi video ve resimleri silmek mümkünmü?benim telefonun(N95 8GB)Hafıza kartı dolmak üzere soft veya hard format atılmadan yukarıdaki işlemler nasıl yapılabilir?çünkü bunları tek tek silmek çok uzun sürer.Yardımlarınızı bekliyorum.
Neverex
Üye
Arkadaşım N95 8gb alırsan pişman olmayacağını düşünüyorum harika bir telefon bence hiç düşünmeden al
Arkadaşlar böyle bir sistem var ama bu oyun varmı bilmiyorum...
o kablosuz bi klavye. 80-90 dolar a alınabilir.
Selim08
Üye
Kardeş USB kablosuyla direk atabilirsin
ReNeVaL
Üye
arkadaşlar bende iki yıldır 8gb yi severek kullandığımı belirterek şu iki soruyu sormak istiyorum.
1. Bu telefonda fotoğrafları neden klasörleştiremiyoruz arkadaşa fotoğraflarımı gösterecem pat diye manitayla çekinmiş fotoğraflarım çıkıyo ortaya :P (işin şakası tabiki mnita kısmı)
2. Bu telefonu aldığımda bi karblo verdiler üç başlı ejderha gibi sokmadığım denemediğim delik kalmadı onu ne için kullanıyoruz bir türlü anlayamıyorum yada kullanmak için ayrıca birşeymi gerekli bu konuda beni bilgilendirirseniz gerçekten çok müteşekkür olurum şimdiden teşekkürlerimi sunarım