YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ( galaxy ace 5830 )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ercome06

Üye
    Konu Sahibi
YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ( galaxy ace 5830 )
arkadaşlar ace yi yeni aldım bikaç sorum olacak
1)telefon flas destekli videoları açmıyor.nası çözebiliriz.flas yükleniyormu
2)divx ve diyer formattaki filmleri izleyebilmek için ücretsiz bir program varmı.
3)telefonu aldığımda içinde olan navigasyonu çalıştıramıyorum.konum belirleniyor diyo ama bir türlü bulmuyor. başka bir navigasyonmu yüklemem lazım. basit kullanışlı bişey tavsiye edermisiniz,

şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar:)

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
arkadaşlar ace yi yeni aldım bikaç sorum olacak
1)telefon flas destekli videoları açmıyor.nası çözebiliriz.flas yükleniyormu
2)divx ve diyer formattaki filmleri izleyebilmek için ücretsiz bir program varmı.
3)telefonu aldığımda içinde olan navigasyonu çalıştıramıyorum.konum belirleniyor diyo ama bir türlü bulmuyor. başka bir navigasyonmu yüklemem lazım. basit kullanışlı bişey tavsiye edermisiniz,

şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar:)

1.evet flash player yüklenebiliyor ama çalışmıyor.çalışması için cihazın rootlu olması lazım.root galiba garanti dışı bi işlem.yok yapmam diyorsan en alternatifi SKYFİRE WEB BROWSER.
2.marketten bs player ve mx video player yükleyebilirsin.
3.galiba navigasyon özelliği türkiye'de kullanılamıyor.istiyosan marketten veya google dan başka navigasyon uygulamalası yükleyebilirsin.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş evin içinde açıyosan navigasyonu ev içinde konum bulmakta zorlanıyo dışarda denemediysen bi dışarda dene olmadı başka bi navigasyon programı yüklersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt