Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar lütfen :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
sen naptın ya :D

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
anlattığım gibi olaylar böyle işte tlf sağlamdı yavasladı diye yazılım atıyım dedim işleri deyim itibariyle kötü ettik yardımcı olun arkadaşlar lütfen ya :( tlf'suzluk kötü bişeymiş :(

---------- Eklendi @ 00:40:01 ---------- Yazıldı @ 00:38:36 ----------

arkadaşım onların çoğunu denedim ama yine olmadı :( emeğine sağlık teşekkür ederim .

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
telefona düşük yazılım attıysan normaldir onu nasıl düzeltceğini araştır

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş kaç gündür bakıyorum neti alt üst ettim nerdeyse ama hiç bir çıkar yol bulamadım buraya konu açmaktan başka :( yardımcı olabilirseniz sevinirim msn adresim [email protected] .

lance.lot

lance.lot

Üye
Kardeşim sen bide phoenix denemeni tavsiye ederim. Jaf ile hatalar oluyor bazen.
Navifirmden ofw yi indir. Phoenix ile flash at garanti düzelir çünkü aynı telefon bende de var :)
Nokia 6500 slide

---------- Eklendi @ 13:14:37 ---------- Yazıldı @ 13:13:50 ----------

Yinede yapamazsan bana özelden ulaş yardımcı olurum.

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 0549720 yazılımının hepsini indiriyorum gereken herşeyi yapıyorum ama nafile phoneixle de olmuyor bu tür hata veriyor . hatta dur ya o sorunuda atıyım buraya alt kısma atıyorum phoneix'le de bu hayatı veriyor yardımlarınızı bekliyorum kardeşlerim.

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Loading secondary boot code: 14592 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 294144 bytes
Error sending USB_LOAD_DATA_REQ Update server binary
Error sending Update Server binary data to Secondary Boot Server, 0x84009427
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...

bu hatayı veriyor phoneix'lede kardeşim kafayı yemek üzereyim tlfsuz kaldım kaç gündür :( [email protected] msn adresim kardeşim yardımcı olabilirsen sevinirim.

lance.lot

lance.lot

Üye
Kardeş cepteyim o yüzden msn den ulaşamam sana. Bu hatayı inceledim. Ama sen bana anlat hatayı almadan önce herhangi bi yükleme işlemi başlıyor mu ? Aynı telefon bende var. Sana phoenix öneririm. Bak şimdi ilk önce dosyaları products>>rm-240 klasörüne at. Phoenix i aç. Open product>>rm-240 a tıkla. Flashing>>firmware update ye gel. [...] kısma tıkla. Görünen yazıya tıkla. Ok de. Deatphone flashing yanına tik at. Sonra options a gel. Kırmızı olanları seç ve del diyip sil. Sonra ok de. Telefonu kapatıp bataryayı bi kere sök-tak. Usb kablosu ile bağla telefonu.
Refurbish yazan yere bas. Telefonunun açma kapama tuşuna bi kere bas ve çek. Ok de. Yazılım yüklenmeye başlamıştır. Hata almazsın. Aynı telefon bende de var bu işlemleri sırasıyla yap hiçbir hata ile karşılaşmazsın...

---------- Eklendi @ 21:33:27 ---------- Yazıldı @ 21:27:30 ----------

Bu arada verdiği hatada backup dosyasının olmadığını ve flash işleminin başlayamayacağını yazıyor. Tüm dosyaları navifirmden eksiksiz indirdiğine emin ol. Eminsen dediğim gibi yukarıda anlattıklarımı dene. Olmuyor deme bana olacak, harfi harfine dediklerimi yap %100 olacak...

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim dediklerinin hepsini harfi harfine yaptım ama bu hatayı alıyorum aşagıya atıyorum hatayı incele istersen. bu kullandığım navfrim dosyaları ile 2-3 tane 6500s yazılımı yükledim o yüzden dosyalar sağlam bundan eminim. hatayı aşagıya atıyorum.

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F16E - Flash: Failed to load update server.

bu hata işte :/

lance.lot

lance.lot

Üye
Kardeş bir kere senin yanlışın var 6500 slide telefonun 2-3 tane fw dosyası yok 6 yada 5 tane olması lazım yanlış fw yi indirmiş olabilirsin

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
1-rm240__10.30.mcusw
2-rm240__10.30.ppm_c
3-rm240__10.30_ism_023.image_c_tr
4-RM240_0549720_10.30_023.dcp
5-RM240_0549720_10.30_023.vpl
6-RM240_0549720_10.30_023_signature.bin

bu dosyaları kullanıyorum kardeşim işte navfrim ile bunları indirdim bunlarla flas'lamaya çalışıyorum.

lance.lot

lance.lot

Üye
Evet tmm dosyalar doğru. Senden bişey isteyeceğim aldığın hatanın tamamını yaz ve bu hatayı flash işlemi başlarken mi alıyorsun ?

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Loading secondary boot code: 14592 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 294144 bytes
Error sending USB_LOAD_PASUB_REQ PASUBTOC
Error sending Update Server binary data to Secondary Boot Server, 0x84009427

tam bu sırada hata penceresi geliyor kardeşim işte :( sonra da

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F16E - Flash: Failed to load update server. bu hata geliyor işte pencere ile :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt