Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar lütfen :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar lütfen :/
JAF version 1.98.62
Geçerli PKEY: 90009699
Kart sayaci : 99.99%
P- nokia modül versiyon 01.02
FBUS ARAYUZ BAGLANTISI YOK !!!
USB Kablo Sürücü version: 7.1.78.0
Mod degistirme..TAMAM
Flash dosyalari :
MCU Flash dosyasi: YOK
PPM Flash dosyasi: YOK
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: YOK
JAF kurulum dosya yolunu kaydediyor...
Program Yolu : C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-240\

Varsayilan kurulum arama sonuçlari...
Program Yolu : \Products\RM-240\
JAF kurulum dosya yolunu kaydediyor...
Dosyalar araniyor...
Varsayilan kurulum arama sonuçlari...
Program Yolu : \Products\RM-240\
Flash dosyalari :
MCU Flash dosyasi: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-240\rm240__10.30.mcusw
PPM Flash dosyasi: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-240\rm240__10.30.ppm_c
CNT Flash dosyasi: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-240\rm240__10.30_ism_023.image_c_tr
APE Degisim dosyasi: YOK
Mevcut diller : English,German,French,Italian,Dutch,Spanish,Turkish,Portuguese
Geçerli P-: 90009699
P- nokia modül versiyon 01.02
USB baglanti kuruluyor...
AÇMA DÜGMESINE BAS!
Telefon Araniyor... Tamam
Sending RAW loader...
Using 06.02.002
Elf2flash 07.14.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
...................Flash Yazma!
2.Asama basliyor...........................................................................Flash Yazma!
3.Asama basliyor.................Telefon boot hatasi...

- Telefon 6500slide yazılım yüklerken elektriklerin kesilmesi nedeniyle telefonum çöktü her yolu denedim yapamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa rica ediyorum. jaf'la denedim bu hatayı alıyorum az çok bilirsiniz sizde ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Mert045

Mert045

Üye
jaf resmini atar misin bi

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım msn adresimi vereyim ordan göndereyim istersen ekle bi zahmet de [email protected] bekliyorum ;)

---------- Eklendi @ 21:02:47 ---------- Yazıldı @ 19:09:38 ----------

yaaaaaaaa :( hiç mi yardım edecek biri yok ? arkadaşlar msn adresimi attım bi yardımcı olunuz lütfen ya :( telefonsuz kaldım yaaa :(

Elfemsi44

Üye
kardeş tekrar aynı yazılımı atmayı dene .

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim her yolu denedim olmuyor jaf proğramı ile bu atayı veriyor işte . msn adresim var yardımcı olabilirsen sevinirim . şimdiden teşekkür ederim yardımların için ne deyim başka

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
usb yi takmayı denedin mi?
çıkar yeniden tak bi
Bende öle olmuştu yaparken bi baktım usbyi girmio zorla soktum herşey çıkmaya başladı(tel parçaları)bnde vrdm servise
umarım sendeki bu nedenden deildir.Flash yanmısda olabilr

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
her yolu denedim hatta servise de gönderdim çöp diyorlar at gitsin diyorlar ben derdimi anlatamıyorum tlf'nun hiç bişeyi yoktu yazılım güncellerken elektirkler kesildi ondan sonra puff oldu açılmadı tekrar sonra bi abiye götürdüm nokıa yazısı gelinceye kadar yapmıştı o dedi servise ver diye verdim şimdi o yazı bile gelmiyor tlf öylece kaldı yardımcı olacak varsa memmun olurum ya kafayı yicem tlf'suz kaldım :(

aliosman166

aliosman166

Üye
bunun bi çaresi vardı galiba ama ben tam olarak bilmiyorum dead modu felan kullanıyorsun jaftan.. Bu konuda uzman olan arkadaşların cevap yazmasını bekle bakalm

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşım ya diyorum ya herşeyi kafamın bastığı kadar yaptım ve diğer arkadaşların anlattığı şekillde yaptım ama yine de beceremedim. tlf'suz kafayı yemek üzereyim :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dead flash belki çözüm olabilir yada ne bilim navfirmle yazılımi yeniden yüklemekte belki çözüm olabilir.
Modder arkadaşlar size daha çok yardımcı olabilirler umarım. Geçmiş olsun arkadaşım inşallah telefonun çalışır.

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ilginden ve alakandan dolayı teşekkür ederim ama Navfirm ile ilgili bi sorun değil bu . Navfirm sadece orjinal yazılım indirmek için kullanılan bi proğram diye biliyorum ben ama yine de teşekkür ederim .

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum arkadaşım ya kaç gündür uğraşıyorum ama bi çaresi yok gibi sanırım . ilgili olan arkadaşlar görünceye kadar bu duyurumu bişey yapamıyacağım sanırım . inşallah açılır da tlf kavuşurum ya :( :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ovi suite varmı pc de?

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
ovi suite yok da Nokia PC Suite var ayrıca phoneix ve jaf kurulu bide işte bunları var arkadaşım ya .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokia pc süiteyi kaldır nokia.com.tr den ovi süiteyi indir kur.metalci melek arkadaşımız bir şeyler önerecek size.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
down grage yapmış olabilir misin?

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
"down grage" bu ne demek anlamadım :/

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle oldu biraz da ya ama yazılım da hata vermedi elektrklerin kesilmesi işi mafetti bi daha tlf açılmadı işte :( bi abi var ona götürdüm nokıa yazısına kadar açtı servis halleder ben yapamıyorum gerisini dedi servise verdim o nokıa yazısısıda gelmiyor şimdi . servis çöpe at diyor tlf ne yapcam ben ya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt