Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
Yardım
Nokia C7 (Anna) kullanıcısıyım.NSR Reader, PDF Eagle vb. buna benzer programlarda belge açmak istediğimizde karşımıza çıkan dosya yöneticisi ben de artık açılmıyor.Yani belgenin hangi dizinde olduğunu gösteremiyorum.Ne donma var ne de başka bir şey, dosya açma simgesi tepkisiz durumda kalıyor, anlamadım gitti.Daha önceden böyle bir sorunum yoktu.Lütfen yardım edin.

(16GB MicroSD hafıza kartı takmıştım.İlk başta sorun bundan kaynaklanıyor sandım ama hafıza kartını çıkarmama rağmen sorunum devam ediyor).

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazık ki işe yaramadı.Bence konuyu kaldıralım çünkü sorunu anlatması bile zor. :bangin:
O kadar saçma bir durum ki kaynağı ne olabilir bilemiyorum.Acaba Qt bileşenlerimde mi bir problem çıktı.Her şey normal çalışıyor, tesadüfen bu sorunu keşfettim zaten.Düşünüyorum düşünüyorum aklıma şu ikisinden biri sebep oluyor gibi geliyor NetQin Mobile Security, Box.com (webDav sürücüm).

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
konu dursun çözüm bulunabilir belki başka bir arkadaş ta aynı sorun olmuş olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
konu dursun çözüm bulunabilir belki başka bir arkadaş ta aynı sorun olmuş olabilir :)

Böyle bir sorunla kimsenin karşılaşacağını pek sanmıyorum ama dediğin gibi dursun, belki bir gün biri hortlatır ve mutlu olurum :)

• Beğen
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Hocam netqin ile arka planda çalışan uygulamalara vs vs birşeylere ayar çektiysen eğer sana söyleyim: kesin odur. Benim başıma da aşağı yukarı benzer bir sorun gelmişti, veri sil yükle yapınca düzelmişti. Siz de deneyin isterseniz, kökten silinmesi iyi gelir hafıza için.

• Beğen
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
Evet benim tahminim de NetQin üzerine, ama bu sabrımı taşıran son problem oldu.Yarın flash ile Belle Refresh'e geçeceğim.Cevap için teşekkürler.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
En temizini yaparsınız hocam, rica ederim.

• Beğen
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
Bir kenarda dursun, bu problemle karşılaşanlar ''fabrika ayarlarına geri dön'' ile sorun çözülüyor gerçekten.C7 Anna test edildi.Tabi benim gibi Anna kullanan kaldıysa.Neyse yarın kurtuluyorum. :)

Son düzenleme:
Hasand.

Hasand.

Üye
tek cözüm bu dostum*#7370# tuşla format at sorun cozulur

• Beğen
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
Evet tüm günümü aldı ama sonunda Belle Refresh'e geçebildim 111.40.1511.:gul:

1_Bilgisayardaki tüm Nokia yazılım ve bileşenlerinin kaldırdım
2_CCleaner ile temizlik yaptım
3_Antivirüs programını tamamen devre dışı bıraktım
4_Phoenix 2015 denedim sürekli hata verdi olmadı.
5_Baktım olmuyor telefona defalarca istemeyerek de olsa hard format attım
6_Tam galiba olmayacak diye ümidimi kaybederken, ''hayır olamaz'' dedim ''bu telefonu ben evde yapacağım'' diyerekten tekrar bir azimle Phoenix 2015'i silip 2011.38.003.46817'i yükledim ve değişimi fark ettim.:gul:

Şimdi sıkıcı flash maceramı geçelim de asıl soruma geleyim.

1_Kafama birinci takılan konu Phoenix/product içinde oluşturduğumuz benim için RM-675 klasörün içine gerekli olan 8 dosya değil de ben tüm dosyaları kopyaladım (toplma 17 dosya).Flash sırasında telefona yüklenmemesi gereken bir bileşen yüklenmiş midir ? (mesela datablock adında bir dosya da var.)
2_İkinci sorum da nokia hesapları kapatıldığı için oturum açma işlemini geçemiyorum.Geçsem de telefonu her açtığımda karşıma çıkıyor.Ne yapmam gerekiyor.Yakın zamanda flash atan arkadaşlar bilebilir.

Yardımcı olan olmayan tüm maxicep ailesine teşekkürler.

Hasand.

Hasand.

Üye

6_Tam galiba olmayacak diye ümidimi kaybederken, ''hayır olamaz'' dedim ''bu telefonu ben evde yapacağım'' diyerekten tekrar bir azimle Phoenix 2015'i silip 2011.38.003.46817'i yükledim ve değişimi fark ettim.:gul:

1_Kafama birinci takılan konu Phoenix/product içinde oluşturduğumuz benim için RM-675 klasörün içine gerekli olan 8 dosya değil de ben tüm dosyaları kopyaladım (toplma 17 dosya).Flash sırasında telefona yüklenmemesi gereken bir bileşen yüklenmiş midir ? (mesela datablock adında bir dosya da var.)
2_İkinci sorum da nokia hesapları kapatıldığı için oturum açma işlemini geçemiyorum.Geçsem de telefonu her açtığımda karşıma çıkıyor.Ne yapmam gerekiyor.Yakın zamanda flash atan arkadaşlar bilebilir.

evols deneyın veya delight belle yukleyın oyle hesap acma sorunun olmaz

• Beğen
okankayci

okankayci

Üye
Nokia C7 (Anna) kullanıcısıyım.NSR Reader, PDF Eagle vb. buna benzer programlarda belge açmak istediğimizde karşımıza çıkan dosya yöneticisi ben de artık açılmıyor.Yani belgenin hangi dizinde olduğunu gösteremiyorum.Ne donma var ne de başka bir şey, dosya açma simgesi tepkisiz durumda kalıyor, anlamadım gitti.Daha önceden böyle bir sorunum yoktu.Lütfen yardım edin.

(16GB MicroSD hafıza kartı takmıştım.İlk başta sorun bundan kaynaklanıyor sandım ama hafıza kartını çıkarmama rağmen sorunum devam ediyor).
tam olarak snın sorunun ne flash atıcn atamıyomsn :)

• Beğen
Hasand.

Hasand.

Üye

]
dead flash atacaksan nokıa pc suıtenın acık olmaycak
ayarları yaptıktan sonra baglayın yazısı gelınce tel. Kapalı baglıyacaksın

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi

Son derece anlaşılır bir dil ile yazdığım iki sorum var.Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
okankayci

okankayci

Üye
Son derece anlaşılır bir dil ile yazdığım iki sorum var.Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
açılış imzasını kapatırsan sorun kalkar ortadan onunda bır modu var C dizinine atman yeterlıdır eğer ıse yaramazsa ROFS2ye gömup flash at duzelır :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, ringofdie ve DeV/AsA
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
açılış imzasını kapatırsan sorun kalkar ortadan onunda bır modu var C dizinine atman yeterlıdır eğer ıse yaramazsa ROFS2ye gömup flash at duzelır :)

Cevap için teşekkürler.Deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: okankayci
Jan

Jan

Üye
Burak senin sorunun çok büyük hacı bi yerde 3bin tl bulursam sana bi İphone 6 alıcam söz :D

• Beğen
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
Burak senin sorunun çok büyük hacı bi yerde 3bin tl bulursam sana bi İphone 6 alıcam söz :D

Teşekkür ederim, düşünmen yeter.Bence en faydalı yorum bu oldu konuda. :gul:

• Beğen
Tepkiler: Jan
Takipçi Satın Al

Üst Alt