Yardim!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yardim!!!
Elimde bi nokia6670 var.
Bi gün kapandı bi daha da açılmadı.Babam telefoncuya götürdü sistemi mi çökmüş ne öyle bişey demişler.Yapılmaz demişler.Yapılma imkanı yok mu?
NOT:Şarz olma yerinde boşluk war.Telefoncular takmayı unutmuş herhalde.Şu anda tel de hiç bi hayat belirtisi yok
Sizce yapıla bilme ihtimali var mı?
NOT2:Telefoncu ya gideli bir buçuk sene oldu.

kapanma sebebinide yazarsan daha kapsamlı olur

Emrgncy

Üye
Kardeş şarj bölümünün de bulunduğu panel yoksa, Büyük ihtimal götürdüğü telefoncu telefonun içinden işine yarayacak parçaları söküp, bu tamir olmaz diyerek telefonu başından savmış..

Anlayacağın boşuna uğraşma o telefonda eksik olan sadece şarj paneli değildir

evet telefoncular kadar kendini zeki sanıp halkın parasını haksızca cebe indiren bir yer görmedim.

Konu Sahibi
Cevapladığınız için teşekkür ederim.O telefoncu eğer içinden parça aldıysa hakkım haram olsun.Bide eğer kvk ya giderse yapılabilir mi?

Emrgncy

Üye
Cevapladığınız için teşekkür ederim.O telefoncu eğer içinden parça aldıysa hakkım haram olsun.Bide eğer kvk ya giderse yapılabilir mi?

Boşuna götürme yapmazlar ayrıca yapsalar bile değmez..

Tamire vereceğin paranın üzerine bir miktar para koyup iyi bir telefon alabilirsin...

Konu Sahibi
kapanma sebebinide yazarsan daha kapsamlı olur

Hacı kapanma sebebi:BİLİNMİYOR
Ama 1hafta öncesine kadar(Bir buçuk sene önce)kapanıyodu 1-2gün sonra anca açılıyodu.Batarya yı değiştirdim düzelmedi.Sonra da anlattığım gibi kapandı ve açılmadı.

bence 150 tlye 2. El temiz bir n95 8gb bulablirsin

AHKE

Üye
n95 guzel telefon s60v3 e giriyor.ewt 8gb kendi hafızası ek olarak h.kartı takılmıyor

evet arkadaşın dediği gibi
Os9.2 lerden wifi var, bence en guzel avantajlarından biri hayvan gibi ekrana sahip olması dokunmatik ekran kullananlar dokunmatik sanip ekranımı çok parmaklarıyla dokundular

AHKE

Üye
ewt mesala film izlemik için ideal bir tel geniş ekran oldugu için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...