yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
yardim
Lumia 800 e marketten uygulama yukleyemedim arkadaslar neden olabilir? birde blutut la veri alamiyorum Simdiden tsk

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
Yapildi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kayıt yapıldı derken bir windows live id ile market kaydını yapıp cihazını tanıttınmı ve daha sonra my account bölümünde bölgeni seçmen lazım

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
Markete girdim eposta girdim turkiye yok igilizce var ok yaptim bi uyari cikiyor baska biri tarafindan kullaniyor gibi bisey cikti

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Markete girdim eposta girdim turkiye yok igilizce var ok yaptim bi uyari cikiyor baska biri tarafindan kullaniyor gibi bisey cikti

uyarı tam olarak nasıl bişey anlamadım cihazı nereden aldın cihaz hangi ülke çıkışlı başka biri tarafından kullanılıyor olması imkansız live id senin degil mi

---------- Eklendi @ 00:05:47 ---------- Yazıldı @ 00:04:52 ----------

bölgeyi türkiye seçmemelisin market yayında ama indirmeye açılmadı daha

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
Ankara dan aldim nereden geldigini bilmiyorum

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Benzer şeyleri bende yaşamıştım . Direk çözümü söyliyim sana . İlk olarak yeni bi windows id al . [email protected] gibi bi adres al ama alırken ülkeni ABD olarak ayarla . Ve telefonundan people kısmında tanıtacağın accountlardan ilkini bu adres yap . Başka bi msn adresi ekleme . Eklediysen kaldır . Kaldıramazsanda telefona mecburen reset at . Ve sen yinede garanti olması açısından ve zune programında marketplace yi ayrıntılı şekilde görmek için pc den bölge ayarlarındanda ABD yi seç .

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
Tsk ler arkadaslar hallettim zune ye girdim pc den kayit oldum marketi kullana biliyorum fakat blutut la veri alis verisi yapamadim bu cihaz dami iphone gibi bu konuda

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Tsk ler arkadaslar hallettim zune ye girdim pc den kayit oldum marketi kullana biliyorum fakat blutut la veri alis verisi yapamadim bu cihaz dami iphone gibi bu konuda
şimdilik evet yeni güncellemeyi beklemen gerekicek

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Güncelleme ne zamana gelir Ali abi ?

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o değilde Kemal abi bu galaxy s3 için çift çekirdek 2.5 ghz işlemci 2gb ddr3 ram falan diyolar o nedir ya en az 5000 mah batarya lazım ona o da zor o kadar da uçamazlar heralde benim geçen seneki pcden iyi donanımı var :kop2: ama gene de gider purewiev li Lumia alırım..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
o değilde Kemal abi bu galaxy s3 için çift çekirdek 2.5 ghz işlemci 2gb ddr3 ram falan diyolar o nedir ya en az 5000 mah batarya lazım ona o da zor o kadar da uçamazlar heralde benim geçen seneki pcden iyi donanımı var :kop2: ama gene de gider purewiev li Lumia alırım..

onunda alıcısı var tabiki

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o kadar olmaz abi sanmıyorum o telefonu hangi batarya tartıcak ama yaparsa samsung 3 sene telefon çıkarmasa da olur.. O donanımda wp8 olsa valla ben bile alırım he :kop:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ekime kadar Bluetooth kullanamayacak mıyız Ali abi ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kullanamazsın kardeşim iphone gibi sadece zunedan data aktarımı oluyormuş

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ne saçma ya ondan dolayı iOS almıyordum şimdi soğudum Wp'den .

papakudioflu

papakudioflu

Admin
emrecigim wp7 ilk çıktıgında kopyala yapıştır bile yoktu. Fakat gün geçtikçe bazı izinler verilmeye devam etti ve kopyala yapıştır,zil sesi yükleme kilit ekranı widgetleri gibi bir sürü yeni özellik güncellemelerle eklendi ve eklenmeye devam ediyor. Şu anda bir yıllık bir işletim sistemi olarak yavaş ama başarılı bir gelişim gösterdi. Ve bundan sonra da yeni özelliklerin eklenecegi duyuruldu bu sistem win8 ve wp8 çıktıgında asıl halini almış olucak ve pcnizde yapabildiklerimizin çogunu telefonumuzda da yapabiliyor olucaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Şiir gibi anlatıyosun valla Kemal abi.. Bi fandroidle on dakika oturup konuşsan direk lumia aldırırsın :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt