( YARDIM ! ! ! ) YASAL UYARI XXX IMEI numarası klonlanmıstır.

Sponsorlu Bağlantılar

eskili

eskili

Üye
    Konu Sahibi
( YARDIM ! ! ! ) YASAL UYARI XXX IMEI numarası klonlanmıstır.
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar... Bugün telefonuma böyle bir mesaj geldi 30gün içinde kapatılacaktır falan diyor fakat mesajdaki IMEI numarasıyla benim telefonumdaki IMEI birbirini tutmuyor. Birşeyler yapmam gerekir mi ?? Acil yardım... Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

NOT: IMEI sorgulamasında msjdaki numara klanlanmıstır diyor benim telin IMEI numarasınada ise IMEI numaramın son rakamı çıkmıyor fakat kayıtlıdır diyor.

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
birisi şaka amaçlı göndermiş olmasın , çümkü mesajdaki imei numarası seninkiyle tutmuyomuş

eskili

eskili

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum msj gönderen kısmında numara falan yok direk yasal uyarı yazıyor anlamadım imei sorgulamada ise telefonun son rakamını görmüyor ama kayıtlıdır diyor bişey yapmam gerekir mi acaba ?

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
bilemiyorum

eskili

eskili

Üye
    Konu Sahibi
dostum vermiş olduğun adres açılmıyor.

laveled

laveled

Üye
eğer birinsinin numara yaptığını düşünüyorsan o mesaja gir ve arama tuşuna bas bakalım

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Düzelttim.

eskili

eskili

Üye
    Konu Sahibi
dostum numara yok ki arayayım lasvetorus dostun verdiğin linke baktıydım zaten sağol genede imei numarada sorguladım kayıtlı cihaz diyor fakat mesajdaki ile telin imeileri uyuşmuyor.

Braveheart™

Braveheart™

Üye
Biri gönül eğlendirmek için yapıyor besbelli :D

laveled

laveled

Üye
dostum numara yok ki arayayım lasvetorus dostun verdiğin linke baktıydım zaten sağol genede imei numarada sorguladım kayıtlı cihaz diyor fakat mesajdaki ile telin imeileri uyuşmuyor.
ya benimde başıma gelmişti arkadaş telefonumu çaktırmadan almış rehberde adınıda yasal uyarı yapmış.rasgele arama tuşuna bi bastm baktm arkadaşn telf çalıyo

eskili

eskili

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu mesajdaki imei ile telefobdaki imei farklı ya bi sıkıntı yaratmaz heralde değil mi ?

cyber-warriorr

Üye
kartını farklı bir telefona taktıysan eger o telefonda senın kartı tanıdıgı ıcın öyle o telefon kapanış vermıstır. bılgın olsun .

sülo97

Üye
bak dostum banada qeldi dün öle bi mesaj hiç biyeri arama eğer bida ararsa bnm bildiğim bi telciye qit durumu anlat kontrol ettir imei ni ama şerefsizler her zaman yapıyor boşver takma kafana :):ehe:bye2:

Shertouch

Üye
Telefonuna gelen mesaj'daki İMEİ numarası ile cihazına ait İMEİ (*#06#) numarısı tamamen tutmuyorsa ''DİKKATE ALMA''... Ülkemize giren, yabancı ülke kayıtlı cihazlar için atılmış ve yanlışlıkla bizlerede gelmektedir..Bilginize.

Üst Alt