YArdım xperia z ZİL SESİ MESAJ SESİ

Sponsorlu Bağlantılar

kaan200520

Üye
    Konu Sahibi
YArdım xperia z ZİL SESİ MESAJ SESİ
Xperia z telefonumun muzikleri zil sesi yapamiyorum bilgisi olan varsa yardim ederse sevinirim

legolas29

legolas29

Üye
İlk alarmsesi yap sonra da zil seslerini secerken orda alrm sesi yaptigin gelmesi lazim sec.

yasindeniz

Üye
Zil sesi kisminda seçim yaparken en üste sağda müzik işareti telefon zil sesi yazan yerin hemen yaninda var 2 birleşmiş nota şeklinde ona tikladiğinda seni müzik kütüphanesine yönlendiriyor müzik çalarin ordan istediğini seçebilirsin.

asabi697

Üye
Zil sesi kisminda seçim yaparken en üste sağda müzik işareti telefon zil sesi yazan yerin hemen yaninda var 2 birleşmiş nota şeklinde ona tikladiğinda seni müzik kütüphanesine yönlendiriyor müzik çalarin ordan istediğini seçebilirsin.
güncellemeden sonra bende bu özellik yok oldu.o nota işaretide gitti:(

Serkan4153

Üye
Arkadaşlar ben z3 kullanıyorum zil sesini atamak için müzik çalara girin zilsesi yapacagınız şarkıyı açın dinleyin sonra orda sağ üst köşede tekli nota işareti var ona girin o şarkı liste halinde size gelicek şarkının sağındaki üst üste üç noktaya tıklayın ve açılan secenekte zil sesi olarak Ayarla var bende cok zor buldum siz zorlamayın istedim

Üst Alt