yardım ustalar ANNA olmuyor HRESULT 0x84212008 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

figo2121

Üye
    Konu Sahibi
yardım ustalar ANNA olmuyor HRESULT 0x84212008 sorunu
arkadaşlar c7 im var güncelleme yapıyorum pc gerekli diyor oviden son sürümü yükleyip güncelledim hata veriyor cihazı kurtarma diyor. phoenixle flaşlamaya kalktım telefon test moduna geçiiyor HRESULT 0x84212008 bu hatayı verip ingilizce bataryayı yeniden çıkarın takın gibi yazılar çıkıyor yine denedim yine aynı hata *#0000# yaptığımdada güncelleme yok diyor ne yapmam lazım olmuyor bir türlü güncelleme tşkler.

SilentOne

SilentOne

Üye
phonexle flahla olmadı servise wer

Suyaka

Suyaka

Üye
Yıldızla kareyle işin yok senin güncelleme kontrolü için. Menü/Uygulamalar/Araçlar/Yazılım Güncelleme'ye gir ve kontrolünü oradan yap. O zaman eğer varsa görürsün güncellemeyi. En kötü ihtimâlle XP kurulu olan başka bir bilgisayardan dene Ovi Suite üzerinden.

figo2121

Üye
    Konu Sahibi
Yıldızla kareyle işin yok senin güncelleme kontrolü için. Menü/Uygulamalar/Araçlar/Yazılım Güncelleme'ye gir ve kontrolünü oradan yap. O zaman eğer varsa görürsün güncellemeyi. En kötü ihtimâlle XP kurulu olan başka bir bilgisayardan dene Ovi Suite üzerinden.

yaptım onuda 2 bilgisyar değiştirdim kurdum emde en son sürüm oviyi ondada olmadı diyom ya herşeyi denedim olmuyor.

Suyaka

Suyaka

Üye
Bak kardeşim aynı sorun benim şu an kullandığım işyerimdeki bilgisayarımda da mevcut. HRESULT olayı. Ama evde çatır çatır kuruyorum. Büyük ihtimâlle .NET Framework ile ilişkili. C++ 2005 Redistributable'yi indir kur dene bakalım etkisi olacak mı.

figo2121

Üye
    Konu Sahibi
Bak kardeşim aynı sorun benim şu an kullandığım işyerimdeki bilgisayarımda da mevcut. HRESULT olayı. Ama evde çatır çatır kuruyorum. Büyük ihtimâlle .NET Framework ile ilişkili. C++ 2005 Redistributable'yi indir kur dene bakalım etkisi olacak mı.
oda kurulu kardeş 3 pc değiştirdim aynı hepsindede kurulu deli olmamak elde değil.bu arada vistada phoenix kurlumuyor :(

Suyaka

Suyaka

Üye
XP yüklü bir bilgisayara, önce Ovi Suite sonra da phoenixi kurmayı denemekten başka çaren yok. Oluru budur yani. Kimi zaman ovi suitenin kurulu olması gereksinimi olabiliyor Phoenixte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt