Yardım Turkcell Den Turkcell E En Uygun Nasıl Konuşa Bilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PcMicroP

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Turkcell Den Turkcell E En Uygun Nasıl Konuşa Bilirim
Herkeze Slm Lar Benim Turkcell Hattım Var 250 Kontor Alıyorum Sevgilimde Turcell Sevgilimi Arıyorum 10 Dk da 250 Kontor Gidiyor En Uygun Nasıl Konuşa Bilirim Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim Msn Adressimde [gizlendi] Şimdidden Teşekkürler

cool_eagle

Üye
al en ucuzu bu başa ucuzunu bulamazsın. süper ikili... aşağıdaki linke tıkla

PcMicroP

Üye
    Konu Sahibi
Tmm da Şimdi Bazı Sebeblerden Dolayı Hat Degiştiremiyoruz Bana Başka Bişeyler Lazım Ben Hattımımı Degiştirim Turkcell Den Turkcele 10dk da 250 kontor Nasıl gidiyor :(:(

--------------- Ekleme ---------------

Ben Veya Hangi Hattı Alsam Turcell lilerle Uygun Konuşa Bilirim Herşey sms Olarak ayarlamışlar sms ler bedava konuşmalar bi ton para

cool_eagle

Üye
Tmm da Şimdi Bazı Sebeblerden Dolayı Hat Degiştiremiyoruz Bana Başka Bişeyler Lazım Ben Hattımımı Degiştirim Turkcell Den Turkcele 10dk da 250 kontor Nasıl gidiyor :(:(

Ben Veya Hangi Hattı Alsam Turcell lilerle Uygun Konuşa Bilirim Herşey sms Olarak ayarlamışlar sms ler bedava konuşmalar bi ton para

ya hat değiştirmeyecksin ki gidip yeni turkcell hat alcaksın. yada bu hattınla faturalıya geç 10 tl ye 10 saat kampanyası var

PcMicroP

Üye
    Konu Sahibi
faturalıya 18 tl ye 8saat fln bedava Peki Faturalıya Nasıl Gecerim

man Adresim [gizlendi]

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Msn adresini vermene gerek yok. Faturalıya geçmek için son iki aydan birini ait olan elektirik, şu , doğalgaz vs.. Faturanı al turkcell extraya git faturalı hatta geçmek istiyorum şöyle onlar yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt