Turcell Den Turkcell E en Uygun Nasıl Konuşa Biliirm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PcMicroP

Üye
    Konu Sahibi
Turcell Den Turkcell E en Uygun Nasıl Konuşa Biliirm
Herkeze Slmlar Benim Turkcell Hattım Var Manitamında Turkcell Ben 250 Kontor Alıyorum Manitamı Arıyorum İkimizde Turkcell 10dk da 250 Kontor Gidiyor Ne Nasıl Turkcell dir Anlamadım UYygun Nasıl Konuşa Bilrim Yardım Cı Olursanız Sevinirim...:(

cool_eagle

Üye
kardeş diğer konuyada cevap verdim. eğer 1 kişi ile konuşacaksan süper ikili alcaksın en ucuzu bu toplam 9 tl ye 50 saat aylık konuşma. ve cayma bedelli kontratlardan yararlanırsın haftada 2 gün turkcellilere bedava heps itoplam 9 tl

PcMicroP

Üye
    Konu Sahibi
Tmm da Şimdi Bazı Sebeblerden Dolayı Hat Degiştiremiyoruz Bana Başka Bişeyler Lazım Ben Hattımımı Degiştirim Turkcell Den Turkcele 10dk da 250 kontor Nasıl gidiyor :(:(

--------------- Ekleme ---------------

Ben Veya Hangi Hattı Alsam Turcell lilerle Uygun Konuşa Bilirim Herşey sms Olarak ayarlamışlar sms ler bedava konuşmalar bi ton para

cool_eagle

Üye
yada bu hattınla faturalıya geç 10 tl ye 10 saat konuşma var

hiç olmadı kampuscelle geç

LOSTURCOS

Üye
Kardes
bizbize aramızda tarifesine gec 150 kontor yukledıgınde
5 dk sı 1 kontor 250 kontor yukledıgındede 10 dk 1 kontorden konusursun . Herıkınızde aramızda yazın 2222 ye gonderın

sweety_boy_43

Üye
10 dk da hıc bır zaman 250 kntr gıtmez bunu lafın gelısı soylemıs olmalısın..
super tarıfeye gecersen tum turkcellılerı her 250 yuklemende 5dk sı 1 kntr her 150 yuklemende ıse 5 dk sı 2 kntr konusursun..
ayrıca aksam saat 00.00:00 larda yenı gune gırdıgıımızde BEDAVA yazıp 2383 e gonder..
100 yuklersen 480 kntr,150 yuklersen 720 kntr kazanrsın sadece turkcell ıcı.
ayrıca yaz boyunca her 100 yuklemeye yurtıcı heryone 120 dk konusma hedıye edılıyor...
120 dk kazanınca sorgulamak ıcın *123*5^# yı tuslayarak kac dk nız kaldıgını ogrenebılırsınız..
dıger kazandıgınız kntrler ıse sorgulanmaz konusmanızdan sorna ekranda gosterılır..
maxicep ı takıp edın cok avantajlı konusursunuz

PcMicroP

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Bu Bilgin İşime Yaradı ama Gercekden 10 dk da 130 kontorum gitti ben 250 kontor aldım yükledim ve ondan sonra dakisı 1kntor e bas vurdum ve işleminiz gercekleştirildi 5dk ya 2 kontor konuşa bilirsiniz fln dedi bana ve öyle olmadı galiba tekrar baş vurup baş vurdukdan sonra 150 kontor yüklemek gerekiyor

ondan önce yemin ediyorum 100 kontor aldım bitti sonra 150 kontor aldım bitti 250 kontor alkdım oda bitti toplasan 2 saat konuşmadım ama şimdi tekrardan 150 kontor alıyorum

arslansem

arslansem

Üye
10 dk da nasıl 250 kntr harcıyorsun yani tebrik ederim :ehe

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
50 kontore 1000 kontor alabilirsin.bu şekil ucuz olabilir.

admiral23

admiral23

Üye
şu manita dediğin arkadaşının numarası 757 gibi servis numarası felan olmasın:)

bi onda dk da 12 atıyor başka türlü ne yapsan 10 dk da bitiremezsin

carnewam21

carnewam21

Üye
10 dk da hıc bır zaman 250 kntr gıtmez bunu lafın gelısı soylemıs olmalısın..
super tarıfeye gecersen tum turkcellılerı her 250 yuklemende 5dk sı 1 kntr her 150 yuklemende ıse 5 dk sı 2 kntr konusursun..
ayrıca aksam saat 00.00:00 larda yenı gune gırdıgıımızde BEDAVA yazıp 2383 e gonder..
100 yuklersen 480 kntr,150 yuklersen 720 kntr kazanrsın sadece turkcell ıcı.
ayrıca yaz boyunca her 100 yuklemeye yurtıcı heryone 120 dk konusma hedıye edılıyor...
120 dk kazanınca sorgulamak ıcın *123*5^# yı tuslayarak kac dk nız kaldıgını ogrenebılırsınız..
dıger kazandıgınız kntrler ıse sorgulanmaz konusmanızdan sorna ekranda gosterılır..
maxicep ı takıp edın cok avantajlı konusursunuz

katılıorumm gece 00:00 da bedava yaz 2383 e gönder hem 100 yüklemene 2 saat hemde her yöne dksı 1 kntden konuş yani 120dk+(her yöne dksı 1 knt oldugu için 100 kntre 100 dk konuş)= toplam 220 dk

10dk konuşmaktan vee 250 knt yüklemekten iyidir:D

ayrıca bunu yaptıgında 150 yüklemenede 3 saat bedava gelir

kampüscelliysen kampüsün 2 saatti artı bu kampanyanın 2 saati toplam 5 saat konuşabilirsin vee 150 kntrün cebinde kalır bee kampüscelliysen vee aradıgın kişide kampüscelliyse(degilse bile yaptırırsın:D çünkü ben bu yüzden ona yeni bi hat aldım) 15 dksı 2 kntden konuşursun buda çok manyak bi süre olur sizin için

manita durumunda kampüs iyidir:oke:

ama her ay 35 tl verebileceksen turkcell in kamu hattınıda tavsiye ederim 35 tl ye aylık 20 saat her yöne konuşabilirsin..

42 tl 250 kntre verecegine 35 tl kamu hattına ver daha ii

benden bu kadar şimdilik iyi forumlarr

PcMicroP

Üye
    Konu Sahibi
eywllh bilgileriniz işime yaradı şuan 5dk si 1kontor yaptım öyle idare ediyorum faturalıya geccem ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt