yardım samsung galaxy w motorola atrix

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
yardım samsung galaxy w motorola atrix
arkadaşlar ben nokia 700 almayı düşünüyordum ama yaptıgım araştırmalar doğrultusunda vazgeçtim şimdi galaxy wonder ve motorola atrix arasında kaldım teknik özellikler olarak atrix daha üstün bir cihaz ama galaxy wonder'in fiyatı daha fazla bunun böyle olması beni düşündürüyolar bu konu hakkında ne yorum yaparsınız birde galaxy wonder'in ram problemi varmı bunları merak ediyorum mesaj yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
atrix daha iyi.
wonder kullanarak söylüyorum bunu.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
gerçekten telefon alıcaksan atrixi kaçırma galaxy w samsungun kazık fiyata sattığı telefondan başka bir şey değil ve müşteri memnuyeti kocaman bir 0 motorolayo al kasmadan rahatça oyunlardada tahat edersinki bu telefonu kaçırma bide buna cm rom bulursan tadından yiyemezsin bence atrix al:oke:

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
güzel söylüyorsunuzda beni düşündüren fiyatları ve performansları arasındaki fark eminim bu özellikler başka bir markada olsaydı daha pahalı olurdu ama bu telefonun bir kusurumu var onu merak ediyorum atrix kullanan arkadaşlarda yorum yazarsa çok sevinirim yorum yazan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum.

paradox07

paradox07

Üye
Şahsi fikrimi söyleyeyim mi ?? Duyduğunda belki almaktan vazgeçebilirsin ama ben vazgeçmeyeceğim atrixten.

Kerim.

Kerim.

Üye
Atrix her turlu iyi fakat ben wonder alirdim.aksesuar coklugu,custom rom destegi(bu en onemli neden),yazilim olarak wonder daha iyi.

- - - Eklendi - - -

Ben cm9 kullaniyorum wonder'imda.ram problemi yok.arada bir temizliyorum yetiyor.ama orjinal romunda ram biraz sorun oluyordu.ekrana widget koyamiyordum ram yiyor diye.bir de hep temizliyodum rami

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşım atrixin tek kötü yanı ekran çözünürlüğü kötü değil güzel ama galaxy wnun biraz daha güzel onun dışında hiç bi kötü yanı yok

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
söyle kardeş şahsi görüşünü bide araştıgım kadarıyla türkiyede satılan atrixler sorunlu oluyormuş almışken sağlam birşey alıyım diyorum birde atrix felan neden teknosa elektroworld gibi yerlerde satılmıyor bunuda merak ediyorum galaxy w'de ram sorunu var demişsiniz aldım diyelim ben nasıl düzelticem ram sorununu ?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Ram sorunu yok

-Emre

-Emre

Üye
Turkiyedeki atrixler sorunlu olmasa sence o fiyata satilir mi? Bence w al hem custom romu cok atrixe rom bulamazsin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt