Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[YARDIM: orjinal boot screen]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mellihyurdemi
Üye
Konu Sahibi
[YARDIM: orjinal boot screen]
arkadaşlar bi yardım isticem sizden pandora v20 kullanıorum ancak açılış ekranı farklı firmware editor ile içini bayağı taradım ama neyi değiştirdiğini bulamadım ben bunu geri nasıl orjinal yaparım. şimdiden teşşekkürler
Silinen Üye 524728
Kapalı Hesap
ARKADAŞIM AŞAĞIDA VERDİĞİM DOSYAYI FİRMWARE EDİTÖR İLE resource/apps KLASÖRÜNÜN İÇİNE AT VE TELEFONU FLASHLA EĞER BAŞKA Bİ SORUNUN OLURSA BANA ULAŞABİLİRSİN.
[sıze=2]boot screen değilde şu ilk açılışta bi yer daha var orjinalde beyaz ekran üzerine nokia yazıyor onu nasıl değiştiririm yada bu verdiğin o mu ?[/sıze]
arkadaşım benim verdiğim nokia yazısı yazarken ellerin birleştiği animasyondur. O nokia yazısının nerede olduğunu bilmiyorum bulursam sanada veriririm
chester_yeahuu
Üye
o başlangıçtaki nokia yazısı ___ROFS2\resource\apps içerisinde ..___sysap.mif(kapanış ekranı için)__splashscreen.mif(açılış ekranı için) değiştirmen gerekiyor http://www.maxicep.com/symbian-s60v...panis-ekrani-degistirme-garantili-445573.html buraya bi bak sadece splashscreen.mif dosyasını değiştirmek için svgb yi seg ye çevirmen gerekiyor ..
anılbaran
Üye
o dedıgın var bende açılış ve kapanış orgınal hemde .Sorun çözulmedıyse atıyım istiyosan