Telefon Tavsiyesi YARDIM NOKİA N79 vs SAMSUNG OMNİA i900 takas etsem mi etmesem mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cool_cat

cool_cat

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM NOKİA N79 vs SAMSUNG OMNİA i900 takas etsem mi etmesem mi?
.

Arkadaşlar 670 tl.'ye Yeni aldığım nokia N79 model telefonumu bildiğim ve telefonunu henüz alalı bir ay olmuş bir arkadaşımın Samsung omnia i900 model telefonuyla kafa kafaya takas etmeli miyim sizce? bu arada bu samsungun 0 fiatı 1100 tl. civarında. 2. eli bile benim telefonun sıfır fiyatından fazla ama duyumlarıma göre samsungu alanlar bazı özelliklerinden şikayetciymiş. TELEFON İŞİYLE PROFESYONELCE İLGİLENEN ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA "ACİL!!!" CVP YAZABİLİRMİSİNİZ? KAÇIRMAYALIM TELEFONU
(:vursonra kafamızı duvarlara vurmayalım:vur):bilmem:

ash54

ash54

Üye
sakın değiştirme karşılaştırdım ben N79 çok daha iyi o telefondan.fiyatına felan bakıp aldanma :oke:

cool_cat

cool_cat

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaşım dikkate alıcam.

kral2009

Üye
n79 daha kalıteli satarasan sonra pra eder samsung 5 para etmez

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
nokia bir telefonu hiçbir telefonla takas etme bence nokia dışında.o dediğin samsung 2-3 ay sonra senin telefonunun fiyatının altına inecek görürsün bak.ayrıca dokunmatik bir telefonu iphone da dahil hiç kimseye tavsiye etmiyorum ben iphonu kullanamadım sattım.telefonun ekranı dokuna dokuna buğulanıyor çünkü:oke:

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
samsungların hemen fiyatları düşüyor ama nokiaların en azından 1 sene 600 ytl cıvarı olur yani fiyatını korur bncede deiştirme ama sen bilirsin

djsalih91

djsalih91

Üye
nokianın fiyatı düşmez ama 1100 tl telse hani boş değildir yani ama sen bilirsin :islik

oerongan

Üye
hayatında samsung omnia'yı eline almamıs kişiler nasıl oluyor da bu kadar net yorumlar yapıyorlar hayret ediyorum.omnia telefondan öte birsey.ben alırken cok arastırdım,ciddi anlamda werdiğim paraya da değdigini dusunuorum.bende ki 16gb istersen 16 daha ekyebılırsın,ama orjinal kartlar kullanman gerekir,o zaman herhangi bir yavaslama söz konusu olmuyor.diger arkadaslara da burdan sesleniorum.eger yardımcı olmak istiyorsanız biraz mantıklı olun,bilmediginiz ürünler hakkında yorum yapmayın.bence hic düsünme,takasa gir,pişman olmazsın.:nono:

djsalih91

djsalih91

Üye
olabilir ama samsung marka değeri açısından daha kötü örneğin samsung d900i sıfırı 300 tl ama 2.eline 50 tlyi bile zor veriyorlar e250 yi almıyorlar bile bakın 6600 bile 40-50 arası gidiyor dşünün 5-6 yıllık telefon onun için marka değeri herşeyden önemli :oke:

istanbullu_95

istanbullu_95

Üye
arkadaş bence de takas etme sonra :vurbaşını duvara çok vurursun:vur :oke:

legend.07.07

Üye
valla arkadasım bence takas etme...bende nokıa kullanıcısıyım...nokıadan sasma derim..her özelliğe sahip...satmaya kalksan kolay satarsın ama samsung zor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende takas yapma diyenlerin yanındayım.nedeni ise kesinlikle samsung un iyi olmamasından değil,O cihazda gerçekten çok güzel.ama senin elindeki cihazın NOKİA olmasındandır.hemde n79 ben kesinlikle değişmem.sen bilirsin.her iki kararında şimdiden hayırlı olsun.

Odysseus

Odysseus

Üye
hayatında samsung omnia'yı eline almamıs kişiler nasıl oluyor da bu kadar net yorumlar yapıyorlar hayret ediyorum.omnia telefondan öte birsey.ben alırken cok arastırdım,ciddi anlamda werdiğim paraya da değdigini dusunuorum.bende ki 16gb istersen 16 daha ekyebılırsın,ama orjinal kartlar kullanman gerekir,o zaman herhangi bir yavaslama söz konusu olmuyor.diger arkadaslara da burdan sesleniorum.eger yardımcı olmak istiyorsanız biraz mantıklı olun,bilmediginiz ürünler hakkında yorum yapmayın.bence hic düsünme,takasa gir,pişman olmazsın.:nono:

Kesinlikle katılıyorum. i900 Omnia kullandım ve rahatlıkla yorum yapabilirim. i900 Omnia kanımca iPhone'dan çok üstün bir telefon. Kamerası, Webtarayıcısı, hızı, kullanılan malzeme kalitesi, işçiliği herşeyiyle mükemmel. Samsung'u firma olarak hedef almış arkadaşlara söylüyorum. Lütfen kullanmadığınız veya kullanma imkanınızın olamayacağı bir telefon için yorum yapmayınız.

N79'u tanımıyorum ama tanıdığım telefonuda gayet güzel savunabilirim. Savunurken de diğerini kötülemem, açıkça tanımadığımı söylerim. Yorumlarımızı bu şekilde yaparsak konuyu açan arkadaşımıza daha etkili yardımcı oluruz.

kesici60

Üye
yok

cozturk

cozturk

Üye
Bak sen burda fiyat aralığını araya sokma sakın...sen sadece özelliklerine bak...ve telefon hoşuna gidiyorsa takasa gir...ama şunuda unutma biri nokia biri samsung bunuda iyi düşün...iyi bir karşılaştırma yap...

nesbay

Üye
Arkadaşlar ben n79 u sattım 1 yıl garantisi devam eden 16gb omnia i900 aldım, ikisindende memnun kaldım. Kullanmadan yorum yapmayın ikisininde kendine göre artıları var. Ben windowsu tercih ettim ama N79 u da seviyorum. Alacak arkadaşlara tavsiyem kendiniz için önemli olana karar verin. İkiside iyi telefon samsungu da aşağılamayın. Wifi Nokiada daha iyiydi. Haberiniz olsun.

DERBEDER-34-

Üye
ben duyduğuğmu hatta 2 arkadaşa sorup aldığım cevabı yazayım kardeşim diyorlarki kulanışlı değil ve şarjı bi gün dahi gitmiyor ve bazen donuyor ve müzik kalitesi pek kaliteli değilmiş. arkadaşlarımın ikiside hemen hemen aynı şeyi söyledi... ben olsam değiştirmem çünkü bende çok araştırdıum n79 u alcaktım baktım param n95 8gb ve n96 yada yetiyor vazgeçtim n79 dan ama alamasam bile bu telefon ları en az n79 alırım... çünkü o paraya o telefon mükemmel...

1fb7

1fb7

Üye
etme n79 daha iiii:islik

pavelnedved

pavelnedved

Üye
kardeş sakın nokiadan şaşma.ne demişler nokia olsun çamurdan olsun.her sektörün bi ehli vardır.telefon sektörünün de ehli nokiadır.samsung gitsin beyaz eşya üretsin tv üretsin.nokia telefonda bir numaradır bunu burda kimseyle tartışmam.elindeki nokianın kıymetini bl.macera arama.

kesici60

Üye
değişme bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...