[Yardım]Nokia 5800'ımı Satıp N8 Almayı Düşünüyorum,Acaba Aralarında Nekadar Fark Vardır?(Özellikler)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
En son ne zamandı hatırlamıyorum. Youtube da video izlemistim. N8 lerde bir arıza olduğu görülmüstü.forum ve haber sitelerinde gördüm,arızaya gelince telefon tekrarlamak sartıyla kapanıp kendi kendıne gerı acılıyordu.ve nokia üretici fırma tarafından cıhazların gerı gönderilmesi istenmişti.ne kadar doğru bilemem araştırın derim.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
En son ne zamandı hatırlamıyorum. Youtube da video izlemistim. N8 lerde bir arıza olduğu görülmüstü.forum ve haber sitelerinde gördüm,arızaya gelince telefon tekrarlamak sartıyla kapanıp kendi kendıne gerı acılıyordu.ve nokia üretici fırma tarafından cıhazların gerı gönderilmesi istenmişti.ne kadar doğru bilemem araştırın derim.

Arkadaşım o haberi bende okudum hepsi yalan çünkü n8 ilk çıktığında anna gelmeden önce telefonu 1 ay kullandıktan sonra böyle bir sorun olacağı yazmıştı ben 2ay kullandım birşey olmadı. :D

Ayrıca bu sorun anna ile düzeltildi .Bu sorun 100de 1 oluyor tabi artık hiç yok çünkü güncelleme oldu :)

ENDÜLÜS

Üye
artık teefonlar kameralara ve fiziki güzellikler değil işletim sistemi önemli bence ben n8 kullanıyorum ama bence android işletim sistemi en iyisi her zaman

danismaz61

Üye
Değerli Maxicep Üyeleri,Şuanda Kullandığım 5800'ı Bazı Problemlerden Dolayı Satıp N8 Almayı Düşünüyorum,Bana N8'in Ne Gibi Artıları Olur...

5800'dan Şikayetçi Değilim Bağzı Arkadaşlar Yanlış Anlamasınlar...

-Ram Yetersizliği
-Düşük CPU
-Kamera(N8 De Problem Olmaz 12 MP :D)
-3D Grafik İşlemcisi(Ekran Kartı)

Bu Özelliklerin Cihazımda Yetersiz Olduğundan N8 Almayı Düşünüyorum,Önerileri Lütfen Gerçek N8 Kullanıcıları Yapsınlar...

talip kardeşim şimdiye kadar elimden bir çok telefon geçti şu an elimde android tablet,ios iphone4 ve symbian n8 var. Sana açık yüreklilikle söylüyorum en çok symbian'ı seviyorum herkeste android hastalığı mı desem hayranlığımı desem bilmiyorum ama android öneriyor herkes android güzel bir işletim sistemi ama market olarak ücretsiz uygulamalar yetersiz bana göre bir çok forum sitesinde oyun,program vs var ama bunların çalışmasına yarayan sd'ler yok bunu wifi kullanarak netten indirmek gerekiyor bu birinci eksisi android'in ikinci bi eksisine gelecek olursak işlemci hızı olarak 1gzh vs olmasına aldanma sakın çünkü android sisteminin çalışması için işlemin belli bir miktarı buna ayrılmış durumda yani baktığımız zaman tam olarak işlemci hızı görünen değil www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-cpu-hizlari-android-cpu-hizlari-arasindaki-fark-613107.html burdaki yazıyı okuduğun zaman ne demek istediğimi daha Iyi anlayacaksn:) ios'a geçecek olursak 5.1 versiyonu çok Iyi ve gerçekten çok stabil çalışıyor ancak herşey parayla mağazadaki çoğu işe yarar uygulama ücretli ya bazı fırsatlarla ücretsiz indirirsn yada jairblek denen bi şey var onu yaparsın ama zahmetli bi iş oda para sıkıntı olmaz benim için dersen ios al ama şunuda unutma adamlar kendilerini farklı bir dünya olarak görüyorlar mesela arkadaşın sana fotoğraf çekti veya bi müzik beğendin bluetooth'la alamıyorsn. Bide hafıza kartı takamama sorunu var yinede sn bilirsin. Symbian içinse diyeceklerim bence güzel n8 kullanıyorum çoğu sorunlu diyordu aldığım zaman ve riske girip aldım şansım mıdır üretim farklılığı mı bilemem ama hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar,çektiği fotoğraflar gerçekten görülmeye değer hele ki doğru ayarlar sağlandığı zaman gerçekten dijital fotoğraf makinaları kadar iyi program ve oyun yüklemede de sertifika hatası veriyor onuda 5 dk bile sürmeyen bi hackleme işiyle rahatlıkla halledebilir symbianda oyun yok diyenlerede aldırma bak forumda onlarca hd oyun mevcut beneen bu kadar karar senin ama bir öneri istersen illada n8 demiyorum ama bütçen varsa ve symbian diyorsan lumia900 veya nokia 808'i de tercih edebilirsin;) şimdiden hayırlı olsn ne alacaksan karar senin:)

'Sefer

'Sefer

Üye
dostum al n8 i huzurlu bi şekilde kullan ios yada android in bir çok eksisi var mağaza uygulamaları ücretli hepsinin, ios ta bluetooth yok, android çok karmaşık

zorbey42

Üye
ihtiyaçtan satılık n8 bende var arkadaşlar

fairtail

Üye
Bende N8 kullanıyorum güzel telefon fakat flash player oynatıcısı yok ve fazla program çıkmıyor.Bence android işletim sistemli bir telefon al symbian devri bitiyor. Android devri başlıyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Doğru Söylüyorsun

C6-01 alalı aylar oldu,Konu Kilit Admin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt