[Yardım]Nokia 5800'ımı Satıp N8 Almayı Düşünüyorum,Acaba Aralarında Nekadar Fark Vardır?(Özellikler)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
Sony Ericsson XPERİA X10 tavsiye ederim n8 fiyatına makina süper...

eqslyp

Üye
illa symbian olsun diyorsan n8 degilde 700 603 bunları bir düşün derim. n8 şu an için harika bir cihaz. belle güncellemesinden sonra bariz biçimde performans ı arttı cihazın. ama n8 bundan sonra 1 tane daha major güncelleme alıcak. 1ghz üstü işlemcili bir symbian seçersen daha iyi olur benm fikrim. ama şunu anlamak gerek. nokia symbian ı öldürdü falan yazan başlıklar şundan dolayı. nokia ismi öldürdü. bunun yerine Nokia Belle, Nokia Carla diye devam edicek. Benm şahsi symbian dışı görüşüm ise n9 dan yana :) androidçilere kanma nokia candır ;)

zorbey42

Üye
ihtiyaçtan satılık n8

• Beğen
Tepkiler: Otuz
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar peki symbian olupta n9 kasasına sahip olan bir cihaz var mı ?

işlemcisi v.s. daha güçlü olan...

• Beğen
Tepkiler: OCREYIZ ve stalker67

eqslyp

Üye
Nokia 801 gelicek

candost38tr

candost38tr

Üye
5800 dan n8 gectım......5800 kamerası benı sınır hastası etmıstı kamera takıntım var bıraz n8 aldım hersey cok guzel harıka bır kamerası var hız desen oyle zerafet desen oyle

sincarezindan

sincarezindan

Üye
bence 701 al

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia C6-01 Aldım Bugün,Cihaz Çok Güzel Bir Cihaz Kamerası 8 MP Çok İyi Çekiyor Herkese Tavsiye Ederim Belki N8 İn Yerini Tutmaz ama olsun gerçi görüntüsü yeter... :D

----------Eklendi @ 22:26:56 ---------- Yazıldı @ 22:25:40 ----------

Adminler Konuyu Kilitleyin,konu kapandı...

Yorum Atan Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim...

• Beğen

Otuz

Üye
kesinlikle n8 de olan bir takım donanımsal özellikler ve sağlamlık olara iphone 4s bile yok xenon flahs mini usb hdmi giriş daha neler neler ben n8 e bayılıyorum çok seviyorum tam 9 aydır kullanıyorum bu telefon benim kölem adeta istediğim her şeyi yaptırabiliyorum alacaksan bunu al bazı arkadasların gazına gelip android alma beş para etmezler inan bana

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle n8 de olan bir takım donanımsal özellikler ve sağlamlık olara iphone 4s bile yok xenon flahs mini usb hdmi giriş daha neler neler ben n8 e bayılıyorum çok seviyorum tam 9 aydır kullanıyorum bu telefon benim kölem adeta istediğim her şeyi yaptırabiliyorum alacaksan bunu al bazı arkadasların gazına gelip android alma beş para etmezler inan bana

:D n8 pahalı diye gittim dün c6-01 aldım bu cihazda müthiş n8 kadar özellikli olmasa bile karizması yeter :D

Yorumun İçin Teşekkürler...

• Beğen

ismetreas

Üye
c6-01 yerine c7 alsaydın kardeşim çok memmunum ve çok zarif görünüşlü.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
c7 nin 2.eli 600 TL c6-01 inki 480 TL Tabiki C7 Hatta N8 Almak İsterdim Ama Çok Pahalılar Elbet Birgün Hepsi 100 TL Civarında Olacak :D

• Beğen

zorbey42

Üye
ihtiyaçtan satılık n8 bende var arkadaşım

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 çok güzel cihaz tercih ederim...

• Beğen
Blue Night

Blue Night

Üye
n8 kullanıcı olarak buna vereceğin paraya süper android telefonlar var. bırak nokiayı. telefondan memnun musun desen memnunum hemde son derece ama uygulama eksikligi çok kötü.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım öncelikle ihtiyaç ve beklentilerını belirleyıp beklentilerinı karşılayacak bır cihaz alman pişman olmaman açısından bu önemlı

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 yerine c7 alsaydın kardeşim çok memmunum ve çok zarif görünüşlü.

C7 Alacaktımda Aralarında Çok Büyük Farklar Yok Diye Gerek Duymadım,Arada 200 TL var :D

c7 de güzel cihaz birşey demiyorum,yorumun için teşekkürler

• Beğen

MuhammedAliAKB

Üye
N8 :oke:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bende eskidn 5800 kullanıyodum, 2 senedir N8 kullnyorm ve aralarındaki farka gelrsek:5800 için indrdiğin uygulamaların çok daha iisini s^3 de bulabilirsin,kamera farkı ztn ortada :D,hız olarak da N8 hiç zamn kaybettirmez ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt