YARDIM: N95 8GB'da ir remote için "özellik desteklenmiyor" hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM: N95 8GB'da ir remote için "özellik desteklenmiyor" hatası
arkadaşlar telefonum için ir remote programını indirdim ve unsigned olan 3.dosyayıda signed yaparak sırasıyla 1.2. ve 3. dosyaları telefonuma yükledim.Program bir defa açıldı fakat daha sonra "Özellik deteklenmiyor" diye hata çıkmaya başladı ve bir daha programı açamadım. Ne yapmam gerek ?:(

kngbld

kngbld

Üye
Ben de n95 kullanıorum. Ben calıstırdım. Bence sorun ya program versiyonu yeni degil. Ya da signed işlemini tam yapamadın.
En iyisi forum sistem uygulamalarından yeni versiyon yazanı indir signed yap. Tekrar yukle ve telefonu kapatıp bastan ac. Calısması lazım

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
    Konu Sahibi
fe explorer programıyla restart yapıp tekrar açıorum program öyle açılıyor fakat markalardan birini seçipte kullanmak istediğimde yine "özellik desteklenmiyor" hatası veriyor.bu konuyu bir çok forumda araştırdım fakat herkes programı,drm solutions ı falan herşeyi sil sonra tekrar yükle yazmışlar bende aynısını yaptım ama olmuyor işte.hem sertifikamda sorun yok opda key ve certifica ile signed yaptım

tektemas

Üye
aynen aynı sorun bendede var cihaz n95 8gb

gsegsegse

Üye
bende de aynı sorun var cihaz n95 8gb galiba sorun versiyon işinde telefona versiyon atmadan önce çalışıyordu 30.0.0.018 i yükleyince bu hatayı vermeye başladı.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Programı kaldır sil.bidaha yükle

ESlNTl

ESlNTl

Üye
Ayrıca ayarlardan auto yerine left seçersen çalışacaktır

exmurat

exmurat

Üye
aynı sorun bendede var :( tuhaf

barbosso

Üye
valla esintiden allah razi olsun uzun zamandir cozmeye calisiyordum.

ibikibik

ibikibik

Üye
çok sağol bende nezamandan beri deniyordum olmuyordu kaç kere programı sildim yükledim gene aynıy di allah senden razı olsun çok teşekkür...

serkanoloji

serkanoloji

Üye
bende hic açilmıyor.bunun cozumu varmı.yeniden yukledgim halde.
Ekleme; bende arkadaşın yontemı ile sorunsuz calısıyor.bakalım 1hafta sonra ne olur

yildizmustafa

Üye
esinti ne demek istedigini anlamadim dedigin ayarlar hangi programa ait foruma cok takilmiyorum 05443501298 numarasina cevabi msj atsan cok makbule gecerdi dogrusu :)

yildizmustafa

Üye
Helal olsun başta saçma bi cevap sandım ama left yapınca çalıştı bende :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt