yardım n70 arama kaydı!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
yardım n70 arama kaydı!!!!!!!!!!!
merhaba
amcamda n70 var 1-2 gündür aram kaydı kaydedilmiyormuş yani cevapsız arama olduğuna kim aradı bilinmiyor. sen en son aradığın numarayada göremiyorsun acil yardım

şimdiden tşkrlerr...​

sorun hallolmuştur çözümü şudur: telefonun hafızası yeterli olmayıca bazı şeyler çalışmıyor arama kaydı dolmuyor. mesaj gelmiyor. hatta zil sesi değişmiyor telefon hafızası bi 10mb boş olsun garantilemek adına sorunlar düelebilir.

bayon

Üye
işlem kaydı ayarlarına gir işlem kaydı süresini 1 gün felan yap veya diğer seçenekleri yeterli kapalı olmasın gözükecektir

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
malesef olmadı başka bi çaresi varmı???????

bayon

Üye
arama ile ilgili bi program yüklü mu telefonda eğer yüklü değil ise format atman gerekecek sanırım bilgileri yedekle *#7370# yaz arama yerine güvenlik kodunu gir bu kadar

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
bem deil telefon bişe olmasında korkuyom başka çaresiş yokmu

bayon

Üye
malesef

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
aynı şey yengemin telefondada oldu telefon e72 ama bunda sadece cevapsız aramalar gozukmuyor!!!

- - - Eklendi - - -

sorun hallolmuştur çözümü şudur: telefonun hafızası yeterli olmayıca bazı şeyler çalışmıyor arama kaydı dolmuyor. mesaj gelmiyor. hatta zil sesi değişmiyor telefon hafızası bi 10mb boş olsun garantilemek adına sorunlar düelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...