fbliaksu
Üye
-
Konu Sahibi
-
belle güncellemesinde gelen nalet olas f-secure telde kuruluyken netqin yükleyince oluyor bu olay aynısı bana annadayken olmuştu
Bence yedeğini alıp temiz bir flash atarsan cihazın rahatlar,forumda anlatımlar mevcuthallettim arkadaşlar sağolun ama bahsettiği gibi oldu aynen iki virüs programı birbiri ile çakışmış olsa gerek suan tel çalışıyo ama arada sistem hatası diye uyarı veriyo
----------Eklendi @ 05:26:15 ---------- Yazıldı @ 05:21:18 ----------
alikemal kardeş dediğin gibi oldu
mağaza dışındakiler sence önemlimihard formatta magaza,duvar kagıtları,telle gelen uygulamalarda gidiyor cnn,youtube,trweller vs gibi
soft format atıp suitele geri yükle telefon uçar
----------Eklendi @ 11:26:24 ---------- Yazıldı @ 11:25:29 ----------
ama bence yedek geri yükleme yapmayın sorun birazda geri yüklemeden kaynaklanıyor
Çok güzel söylüyorsun lakin E7 hard format nasıl atılır çoğumuz bilmiyoruz.flaş a gerek yok.. hard format atsın tel yine rahatlar.. zorla adama flash attırmayın..
Engin tam beni tarif etmişin,benim ıcın sorun değil ama duvar kağidını sorun edenlerde var yani. aynen senin fikrindeyim flashi bilen var bilmeyen var bıde yanliş atımda teli öldürmek de var
----------Eklendi @ 12:40:16 ---------- Yazıldı @ 12:39:22 ----------
Çok güzel söylüyorsun lakin E7 hard format nasıl atılır çoğumuz bilmiyoruz.
Kardeşim o konuyu biliyorum sen eline E7 alıp orda söylenenleri uygulama şansı buldun mu? Ben söyleyim işe yaramıyor.http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/yeni-konu-acmadan-bir-bakin-575015.html
al bu konuya bak ilk sayfada tüm akıllı tellere hard format nasıl atılıyor resimli olarak gösteriyor.. içlerinide E7 de var.. biraz araştırma herşeyi çözer
----------Eklendi @ 12:47:05 ---------- Yazıldı @ 12:45:45 ----------
artık o istenen orjinal duvar kağıtlarıda mevcut sitede.. dediğim gibi biraz araştırma ile herşey çözülür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?