Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
yardım lütfen
Arkadaşlar belleyi tekrar yüklemek istiyorumda sorunsuz bi şekilde olması için ne yapmam gerekiyor
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
nokia suite i aç yukardan yazlım güncellemeye gir orda mavi renkle yeniden yükle yazıyor bas ve yükle gene sorun olursa flash atarsın
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
onu bliyorum ondan önce kartı biçimlendrymmi tele hard format atymmı hard formatta mağaza gdyo dye blyorumda
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
*#7370# ile format at mağaza silinmez böyle sonra tekrar yükle hafıza kartını yedekle ve biçimlendir
OttomaN TigeR
Üye
diyecek birşey kalmamış.
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
kartı pcden fat ilemi biçimlendireyim fat32 ile mi ve ayırma boyutu kaç olmalı
hizan
Üye
fat 32 ile biçimlendir. ayrıca belleyi nokiz suiteden değil phoenix ile yükle yoksa sorun yaşarsın.
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
ayırma boyutu kaç olmalı
ANIL
Admin
Telefon içinden depo hafızanı biçimle sonra 7370 soft format at sonra ister nokia suite ile yeniden yükle ister phoenix ile flash at..
[ENGİN]
Üye
arkadaşın kafası karıştı hepınız aynı yolu gösterınde karısmasın barı hafıza kartında önemli bişey yoksa biçimlendir telden 7370 lede bi soft format at belleyı yuklemeye geç kolay gelsin
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
peki hard format mı atsam daha sağlıklı olur soft mu . nerde okusam hard atın yazıyoda
ANIL
Admin
Hard atıp nokia suite ile yüklersen hard ile giden uygulamalar geri gelmez. Flash atarsan geri gelir ama. Flash atmayı bilmiyorsan soft at suite ile güncelle