Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım lütfen...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cindermoon
Üye
Konu Sahibi
Yardım lütfen...
Arkadaşlar ben yeni n95 8gb aldım ve telefona tema v.b yüklemek istiyorum bunu nasıl telefona atıp yükleme yapabilirim şimdiden teşekkürler..
Tuba
Üye
pc den mi yükleyeceksin?
cindermoon
Üye
Konu Sahibi
Evet pc'den telefonn neresine atacağım bende pc suite yok normal atmak zorundayım bunu nasıl yapacam birde yükleme meselesi... :/
Necmati
Üye
USB VARSA ZATEN OTOMATİK OKUMASI LAZIM :d
cindermoon
Üye
Konu Sahibi
Sorun okuma değil telefona atıp kurmak...
Tuba
Üye
nokia pc suiti nokıa.com.tr den yükleyebilrsin .yüklemek istemiyorsan eğer pc de bluetooth varsa tele gönderip yükle dosya mesajlara gelir ordan açar yüklersin...
cindermoon
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler bu dediklerinizi deniyeceğim...
rapman
Üye
aynı konudan iki tane açmasaydın keşke.
kart okuyucuyla oyunları kartının içine at.sonra kartı telefona tak,nereye attıysa orayı bul.sonrada dosyaya yükle kur
cindermoon
Üye
Konu Sahibi
PC suite yükledim ama bi hata alıyorum ''Telefonun arabirimindeki yüklemeyi tamamlayın veya yüklemeyi iptal etmek için iptal'i tıklayın'' Diye bi hata yardım lütfen...
Tuba
Üye
pc suiti kurduktan sonra usb kabloyu takınca mı alıyorsun bu uyarıyı öyle ise tele yükleyeceği bütün istekleri kabul et