Yardım lütfen !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaralitavuk

Üye
    Konu Sahibi
Yardım lütfen !!!!!
:sn:

İyi günler benim bir tane pc var ASUS P5VD2-MX/P5V-VM DH modelinde ana kart var şimdi Özellikler
-----İntel Pentium 4 Çift Çekirdek 3.06 ghz işlemci
-----512 MB RAM
-----64 MB Ekran Kartı

Şimdi ben bunu Yükseltmek istiyorum ama acaba ekran kartı ve ram bir türü olabilirmi yani her ASUS ekran kartını ben buna takabilrmiyim şimdi 1 GB ekran kartı ve 4 GB ram takmak istiyorum acaba bir model var mı kafanızda yardımcı olabilrseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...Ekran kartı için max 200 TL Ram için mak 100 TL olursa sevinirim....

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici

Mebuchadnezzar

Üye
Senin anakartlar ddr2 destekli yanlış değilsem ddr2 lerin 1Gb lık olanı yok bazı sitelerde yazıyo büyük ihtimal yanlış bilgi veriyorlar. Yinede bi bakayim ddr2 lerin 1gb lik olanı varmı. Ama sana ufak bi tavsiye bir çok markanın 9600 gt modeli var 1gb ve gddr3 fiyatları 150 180 TL arası 4 gb ddr2 yerine 2 gb ddr3 ram al ki 2gb ddr3 ram yeterde artar bile bitanede ddr3 destekli anakart al 350 450 TL arası bi miktara güzel bi sistemin olur. Eğer almak istiyorsan yazarsın buraya parça konusunda öneride bulunabilirim

yaralitavuk

Üye
    Konu Sahibi
PEKİ İŞLEMCİ DEĞİŞMESİ GEREKMİYORMU ANAKART DEĞİŞİNCE SANIRSAM İŞLEMCİ ANAKRAT UYUMU OLMASI LAZIM DİYE BİLİYORUM BEN Mebuchadnezzar ASLINDA 1 GB OLMASI ŞART DEĞİL 512 MB OLSAGA FAKT ETMEZ ŞİMDİ BAŞKA SORU SORMAK GEREKİRSE EKRAN KARTININ DDR2 Sİ FARK EDER Mİ YANİ Kİ ŞÖYLE RASGELE DDR2 EKRAN KARTI BULDUM TAKTIM ÇALIŞIRMI ??

Speedy

Speedy

Üye
Ekran kartı ati 4770 uygun fiyat süper performans ddr5 karttır 512 mb 128 bit ramlerde uygun fiyatlı 2gb 800 *2 şeklinde toplamda 4 gb dual kit olarak hi level yada kingston olabilir toplamda 250 ytlye upgrade olabilir tabi ama işlemci düşük kalıyor harddisk yazım hızı düşük olabilir yani oyunlara sedece bu parçaları değiştirmek etki etmez ama bütçeye göre tabi bu gb parçalar ile upgrade etmek mantıklı olur diğer seçenek ddr 2 extreme bir anakart dediğim ekran kartı ramler ballistic 2*2 gb 1066 olabilir disk chavier serisi 1 tb işlemcide quad 6600 üzeri oldumu uygun fiyatlı süper bir makina çıkar ortaya tabi atlamadan geçmeyim ekran kartına göre birde sağlam bir power olması gerekir kartta en az 350-400 watt:oke:

yaralitavuk

Üye
    Konu Sahibi
hıımmm sağol speedy de oyunlara nasıl etki yapmaz yaa onu ben anlamdım benim amacım zaten oyun oynamak için ofis için bir pc olsa ne diye kurcalayayım dimi inte pentium 4 de fena bir işlmeci değil hani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...