yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kty23

Üye
    Konu Sahibi
yardım lütfen
arkadaşlar ben yurtdışından iphone siparişi verdim iphone3g ler 99 dolar olmuş ve iphone 3gs 16gb 199 dolar bende iphone 3gs sipariş ettim bugün yarın elimde fakat iphone la alakalı hiç birşey bilmiyorum nasıl kullancam sim kart olayı nası olcak ilk sorum bu ikinci sorum biri bana iphone a attığın her program için para ödüyomuşun dedi bu doğru mudur? doğruysa bunu nası ücretsiz yapcaz? ve öğrenmem gereken bişey olduğunu düşünüyorsanız anlatabilir misinzi veya link verebilir misiniz? şimdiden teşekkürler saolun

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
1. Sim kilitli bir telefon olacağı belli eger 199 $ alacaksan öncelikle sim kilidini kıracaksın bütün hatlara açacaksın.
2. Telefon jail break yaparsan bütün oyunlar ücretsiz olarak indirebilir ve oynayabilirsin ama bende düz 3 G olduğu için 3 gs modellerini incelemedim kırma işleminin nasıl yapıldığını detaylı olarak bilmiyorum.
3. Emin ol öğrenmen gerekecek o kadar çok şeyin var ki bu telefon ile çok mutlu olacaksın.

kty23

Üye
    Konu Sahibi
1.arkadaşım bana turbosim kullan dedi anlattı biraz ama turbo sim anladığım kadarıyla herhangi bi şekilde programla uğraşmıyorum simin üstüne takıp kullanıyoeum doğru mu anlamışım? sence tubo sim mi yoksa simi mi kırdırıyım veya kırıyım? bi de sim kırma işlemini ben kendi başıma yapabilir miyim yoksa herhangi bir telefoncuya uğramam lazım mı?
2.Jailbreak ı kendim yapabilir miyim ?
3.eğer sim kırma ve jailbreak işlemini kendim yapabiliyorsam anlatabilir misin veya üşeniyosan link atabilir misin pls
4.yardımların için saol:D

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
1.arkadaşım bana turbosim kullan dedi anlattı biraz ama turbo sim anladığım kadarıyla herhangi bi şekilde programla uğraşmıyorum simin üstüne takıp kullanıyoeum doğru mu anlamışım? sence tubo sim mi yoksa simi mi kırdırıyım veya kırıyım? bi de sim kırma işlemini ben kendi başıma yapabilir miyim yoksa herhangi bir telefoncuya uğramam lazım mı?
2.Jailbreak ı kendim yapabilir miyim ?
3.eğer sim kırma ve jailbreak işlemini kendim yapabiliyorsam anlatabilir misin veya üşeniyosan link atabilir misin pls
4.yardımların için saol:D

1. http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...one3g-unlock-turbosimsiz-kullanim-187365.html turbosim olmadan kullanabilirsin.boşyere o kadar para verme.
2. Herkes jailbreak yapabilir yeter ki iste.
3. http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...jailbreak-anlatimi-quickpwn-2-2-a-177500.html al burdan bak jailbreak için
4. önemli değil.

kty23

Üye
    Konu Sahibi
sana çook ama çook teşekkür ederim cidden saol sana ama son bi sorum olcak ilk önce simimi kırıym yoksa jailbreak mi yapıım?

sadikov

Üye
jailbreak yapmadan sim kirma islemini yapamazsin önce jail break yapdaha sonra sim lock kaldirma islemi de cok bassit

semirgsm burada yazmis bu kadir basit bak

update isleminden sonmra tek yapacaginiz jailbreak islemi ve cydiadan verecegim source yi ekleyip ultrasnow eklentisini indirmek olacak...
Maxicep.com - iphone 3g cihazinizi sorunsuzca 3.0 a update edebilirsiniz...
source

repo666.ultrasn0w.com

kty23

Üye
    Konu Sahibi
çok saol ama link ölmüş bide cydiadan ne demek?

sadikov

Üye
çok saol ama link ölmüş bide cydiadan ne demek?
Dikkat !... Bu islemi yapmadan önce I-Phone 3.0 ile güncellenmis olmasi gerekmektedir!....

cydia zaten jailbreak yaparken iphone otamatik bir sekilde kuruluyor
bunu indir

önce bunu indir ac icindeki redsn0w0.7 1 win ordnasinin icindeki exe yi tikjla devam et

browaer yazan yere bunu indir ac oradan bunu sec

devam ediyoruz bak simdi cydia yi göreceksin

yine devam ve iphone dfu moduna geliyor artik islem tamamlanmak üzere bekliyecegiz

DFU modunda

simdi bilgisyarda finishe basabilirsin

iphone yeniden baslayacak ve jailbreak olmus bir sekilde
iste cydia da home menunde

erengelebek

Üye
merhaba başka yerlere konu açtım ama cevap veren olmadı, benimde amerikada tanıdıklarım var ve bende apple sitesinde iphone 99 dolar olduğunu gördüm aldırmak istiyorum fakat AT&T rate plan diye bir dalga var, bunun için mobile anlaşma yapılması gerekiyormuş, telefonun türkiyeye geldiği zaman kayıt işlemi sorun değil yaptırrım, getirecek arkdaşımda var fakat bu ödeme planını nasıl yaptınız acaba, başka masrafı oldumu? oradaki tanıdığınız ödeme planına devam ediyormu, lütfen cevap verirseniz sevinirim acil!!!!!! çünkü çok yakında arkadaşım gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt