kiese bağladıgımda güncelle dediğim zaman son sürüm olduğu yazıyor ama telefonun lisans kısmında 1.1 olarak görünüyor ki zaten uygulamalarda 2.0 olanları indiremiyorum :/Kiesde bada 2 olarak gözükmüyor mu?
ya bişiler yaptım gibi ama usb driwer yükledm pcye telfnu bağladım bir anda ekranda ok ve telefon çıktı dokunmadım ama sim ve hafıza içinde sıkıntı olurmu ki öyle güç kamera düğmelerine falanda basmadım nedeni ne olabilir ?

teşklerrryardımlarınız için teşekkürler....Yazılım atmadan önce sim ve hafıza kartını çıkartın, gerçi ben çıkarmıyorum hiç sorun yaşamadım ama ne olur ne olmaz![]()
Telefonu "Download Mode" a aldıktan sonra bilgisayara bağlayın.
bendemi denesemyihuuu yaptım artık 2.0 sorunsuz sim ve hafıza kartını unutmusum içinde ama sıkıntı yaşamadım ilk 2 denemede telefonum açılmadı sadece bada yazısı görünüp kapanıyordu yılmadım tekrar yaptıım şimdi yeni telefon almış gibiyimteşklerrr
- - - Eklendi - - -
yardımlarınız için teşekkürler....

harikasınız bada 2.0 a geçtim sonunda çok teşekkür ederimBataryayı çıkar tak, yeniden Download Mode'a alıp yazılım at. apps_compressed.bin dosyasını da seç![]()
son olarak telefonda yapmam gereken bir şeyler var mıharikasınız bada 2.0 a geçtim sonunda çok teşekkür ederimson olarak telefonda yapmam gereken bir şeyler var mı