Yardım Facebook?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuqsBan

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Facebook?
Arkadaşlar, nokia 5220 kullanıyorum ve s40 kullanan birçok arkadaşımda aynı problem olduğunu fark ettim. Telefonun kendi tarayıcısından facebook'a girdiğimde, sadece facebook logosu görünüyor, geri kalan bölge beyaz. Yani köşeleri mavi olan her yer beyaz, sadece facebook logosu mavi. bunun bir çözümünün olması gerek. girdiğim site kesinlikle 0.facebook.com değil. m.facebook.com'dan girmeme rağmen mavi bölgeler yok. resimlerde de problem yok, bütün resimler açılıyor, ama arkaplanda problem var. Mesela giriş yap butonu mavi olması gerekirken beyaz. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

--------------- Ekleme ---------------

sorunu bileniniz yok mu?

comom

comom

Üye
bnde aynı sorunu yaşıyorum telefonumun markası 6303 classic buna çözüm bulabileek var mı?:oke:

Lienlaen

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum telim 6303c

Lienlaen

Üye
yardım edecek yok muu??*

mert41994

mert41994

Üye
Nokia'ların tarayıcılarından kaynaklanan sorun 6303ic kullanıcısıyım herkes de aynı sorun var yapılacak birşey yok Nokia yeni güncellemeler ile düzelebilir

SmaLLKinG314

Üye
aynı sorun var bendede 6700c kullanıyorum ama sadece nokialarda böyle samsung blackberrylerde ws böyle bi durum yok

Emre-45

Emre-45

Üye
arkadasımın samsungundada böyle

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
dostum 2690 da benimde aynıydı müzik çaların içinden şeçenekler tıklayıp indirilenler adrese git bnm bildiğim olursa bi tşkkürler yetr :)

MrTech

MrTech

Üye
bazilarinda medya oynatici-secenekler-indirilenler-adrese git yada onur arkadasimizin dedigi gibi muzik calardan

sacidyuruk

Üye
Arkadaşlar 0.facebook.com da da öyle olmaması gerekiyo. Bunun sebebi, önceden facebook .css kullanarak renkleri ve şekilleri veriyodu, 0.facebook.com ve m.facebook.com düzgün görünüyordu. Ancak sonradan .js kullanmaya başladı, s40 telefonlarda .js desteklemediğinden kaynaklanıyor sorun. Bi çözümü yok gibi görünüyo, ama şimdi pcden 0.facebook.com a girip, dosya biçimlerine bi bakıcam.

SilentLegend

SilentLegend

Üye
Aynı sorun herkezde var çözülse mükemmel olcak bende 6303c kullanıcısıyım.

Arkadaş samsung kullanıcısı ondada var .

weesel

weesel

Üye
Aynı sorun benim x3'te de var... Sadece logo görünüyor.

05394342430

Üye
Opera mini,uc browser ,bolt browser bunlarla dene link veriyim bak opera mini: mini.opera.com uc browser: ucweb.com bolt browser: bolt.com dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt