yardım! ekran sorunu (herşey sarı)

Sponsorlu Bağlantılar

xkadir61

xkadir61

Üye
    Konu Sahibi
yardım! ekran sorunu (herşey sarı)
arkadaşlar bilgisayarı açtıktan itibaren ilk yazılar dahil herşey sarı görünüyor.
ekranı anakarta takıyorum hiç görüntü gelmiyor,ekran kartında sarı görüntüyle açılıyor, herşey normal ama sanki renk eksikliği var.ekrankartını pc'den çıkararak, anakarta takarak açıyorum, yine sarı ekran,
ekran kartım; ati 9550 agp8x 256 mb
beko'nun 9395 model pc'si 16 ay daha garantisi var.
diğer bi,ldiğim pc özellikleri:

• Beğen
Tepkiler: chakır66

Ozan

Ozan

Admin
Monitör de sorun olabilir yada ekran kartında.
Kabloların tam takılı oldugundan emin ol kablolarda oynuyor olabilir ancak büyük ihtimal monitör eskiyse ( ama o kadar da eski degil, arıza olusmus olabilir ) ondan yada ekran kartından

xkadir61

xkadir61

Üye
    Konu Sahibi
Monitör de sorun olabilir yada ekran kartında.
Kabloların tam takılı oldugundan emin ol kablolarda oynuyor olabilir ancak büyük ihtimal monitör eskiyse ( ama o kadar da eski degil, arıza olusmus olabilir ) ondan yada ekran kartından
teşekkürler:)
ufaklıklar lcd monitorün üzerindeki düğmelerle oynamışlar. daha önce 'auto' tuşuna bastığımda monitör ayarları varsayılan oluyordu, ben bastım olmadı. ekrankartı yandı diye çok korktum, windows'u bile yeniden kurdum, sorunu çözemedim. zaten 500gb harddisk takviyesi yapacaktım onun içinde kurmuş olayım dedim.
meğer monitör renk ayarları kurcalanıp kaydedilmiş. sorunu çözüldü çok şükür.

kanat_58

kanat_58

Üye
arkadaşlar benim pc ekarı bazen daralma oluyor sonra kendii kendine düzeliyor virüs olabilir diye format attım düzelmedi yardım edebilirmisiniz

Üst Alt