Karanlık_adam
Üye
yardim edinnn :((
Arkadaslar bende galaxy y var. Simdi ben cihazi rootladim. Bi kac seyy yukledim. Herneyse. Simdi bende text me diye bu uygulama vardi. Ben onu yanlislikla kaldirdim. Sonra dedim neyse geri yukleriz. Olmadi titanium backup arkadasdan yedekleriz. Geri yukleyeyim dedim. Paket dogru imzalanmamis hatasi verdi. Tamam dedim sorun yok titanium backup var. Onu yukledim . 2 dk sonra uzgunum ! Uyarisi verdi. Titnium backup beklenmedik bi sekilde durdu dedi. Sonra dedim noluyo bu tele diye. Neyse dedim hard atayim bari. Netten.baktim hemen hard formata recorvy den wipe data factory reset > yes delete all user diye biseyden attik hardimizi. Sonra teli bi actim haci superuser duruyo. Dedim duzelmistir eski prolari yukledim yuklendi onlarda sıkıntı yok. Ama geldim markete bi kac bisey yukleyeyim dedim. Yine aynisi oldu. Beklenmedk bii sekilde durdu uyarisi.
Simdi benim anlamadigim su. Bazi programlari catir catir calistiriyorken digerleri niye calismiuor. O dedigim bazi programlar sabit. Yani x y z uygalamalarini calistirirken diger hicbirini calistirmiyor
Siimdi ben napicam. Bi kac kisiye sordum orjinal romu bastan yukle dediler. Bu kokten cozum olur mu. Telin rootu gider mi ? Su lanet sorunda n kurtulurmuyum ? Nolur bana yardimci olun.bu durum cok canimi sıkıyo
o degil bu formattan.sonra x y z uygulamalarini yukledim sorun yok ama onlardan baskalarini hic yuklemiyo. Onceden yukle r acmazdi formattan sonra yukleme z oldu ?????
- - - Eklendi - - -
nokia ne iyiydi hard format herseyi cozuyodu
(
Simdi benim anlamadigim su. Bazi programlari catir catir calistiriyorken digerleri niye calismiuor. O dedigim bazi programlar sabit. Yani x y z uygalamalarini calistirirken diger hicbirini calistirmiyor

Siimdi ben napicam. Bi kac kisiye sordum orjinal romu bastan yukle dediler. Bu kokten cozum olur mu. Telin rootu gider mi ? Su lanet sorunda n kurtulurmuyum ? Nolur bana yardimci olun.bu durum cok canimi sıkıyo
o degil bu formattan.sonra x y z uygulamalarini yukledim sorun yok ama onlardan baskalarini hic yuklemiyo. Onceden yukle r acmazdi formattan sonra yukleme z oldu ?????
- - - Eklendi - - -
nokia ne iyiydi hard format herseyi cozuyodu
(

dersimizi aldık