Uygulama yardim edinnn :((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karanlık_adam

Üye
    Konu Sahibi
yardim edinnn :((
Arkadaslar bende galaxy y var. Simdi ben cihazi rootladim. Bi kac seyy yukledim. Herneyse. Simdi bende text me diye bu uygulama vardi. Ben onu yanlislikla kaldirdim. Sonra dedim neyse geri yukleriz. Olmadi titanium backup arkadasdan yedekleriz. Geri yukleyeyim dedim. Paket dogru imzalanmamis hatasi verdi. Tamam dedim sorun yok titanium backup var. Onu yukledim . 2 dk sonra uzgunum ! Uyarisi verdi. Titnium backup beklenmedik bi sekilde durdu dedi. Sonra dedim noluyo bu tele diye. Neyse dedim hard atayim bari. Netten.baktim hemen hard formata recorvy den wipe data factory reset > yes delete all user diye biseyden attik hardimizi. Sonra teli bi actim haci superuser duruyo. Dedim duzelmistir eski prolari yukledim yuklendi onlarda sıkıntı yok. Ama geldim markete bi kac bisey yukleyeyim dedim. Yine aynisi oldu. Beklenmedk bii sekilde durdu uyarisi.

Simdi benim anlamadigim su. Bazi programlari catir catir calistiriyorken digerleri niye calismiuor. O dedigim bazi programlar sabit. Yani x y z uygalamalarini calistirirken diger hicbirini calistirmiyor :(

Siimdi ben napicam. Bi kac kisiye sordum orjinal romu bastan yukle dediler. Bu kokten cozum olur mu. Telin rootu gider mi ? Su lanet sorunda n kurtulurmuyum ? Nolur bana yardimci olun.bu durum cok canimi sıkıyo :(

o degil bu formattan.sonra x y z uygulamalarini yukledim sorun yok ama onlardan baskalarini hic yuklemiyo. Onceden yukle r acmazdi formattan sonra yukleme z oldu ?????

- - - Eklendi - - -

nokia ne iyiydi hard format herseyi cozuyodu :((

Karanlık_adam

Üye
    Konu Sahibi
ohooo android yancıları nerdesiniz. En iyi telefon ne diye sorsak android derler. Burda yardım eden yok :zzz:

Metin137

Metin137

Üye
root attığın için belki bu hataları alıyorsundur veya tele birşey olmuştur bence bi rom at herşey düzelir

Buğra

Buğra

Admin
Orjinal romu baştan yüklemek sorunu çözecektir fakat orjinal romu yüklerseniz root gider tekrar root etmeniz gerekecektir.

Karanlık_adam

Üye
    Konu Sahibi
root kolay. O zman ben romu bastan yukleyim. De bu romu nerden elde edecegiz?

erkan811

Üye
Arastirirsan bulursun arkadaşım stok romu bul yükle. Sonra tekrar rootlarsin. Buyutecek bir sorun yok yani

Karanlık_adam

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaslar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gecmis olsun. bundan sonra cwm'den yedek al geri donusu ugrastircak seyler deneyecegin zaman.

Karanlık_adam

Üye
    Konu Sahibi
sorunla ilgili bi ayrinti buldum.
Hafıza kartına yüklenen uygulamalarda bu sorunu yasıyorum. (uzgunum! com.xplore.bilmemne beklenmedik bir sekilde durdu ) evet .

Bu sorunu rom atmadan cozebilir miyiz ? Hafiza kartini bicimlendirerek ???

Karanlık_adam

Üye
    Konu Sahibi
yonetici arkadaslar konuyu silebilir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt