Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım edin lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku
Üye
Konu Sahibi
yardım edin lütfen
Kimse ilgilenmedi silin gitsin
Samsun55''
Üye
OğuzcanAbi
Üye
? neyle yollucaz ki kağıdı o kadar mesafeye
Utku
Üye
Konu Sahibi
telefondan 5tl bağış gönüllü olan varsa öm den açıklıyım
Lina_TR
Üye
Konuyu açanın rütbesi değil konu önemlidir bizim için. Burası bilgi, program oyun, tema paylaşım sitesi. Tl istiyosan yarışmalara girip kazanacaksın.
Utku
Üye
Konu Sahibi
yanlış anladın şakasına öyle dedim tl kazanmak istemiyorum yardım amaçlı
Lina_TR
Üye
Sebebini burda söylemenin ne sakıncası var ki ?
Sebep yazarsan ilgi artacaktır
punqermojo
Üye
Konun yeri açtıgın knya tam otrmus
Utku
Üye
Konu Sahibi
konu dışına açtım turkishcowboy sağolsun buraya taşıdı
5tl para yollayabilecek varmı hayırlı bir iş için bir oyunda hesaplara para yükleyip 1 haftada 150 tlye parayla satıyoruz alan çok bundaki amaç hastanede yatan arkadaşımıza yardım etmek motorla birlikte yandı( 3.derece) tedavi etmek için yanık izlerini...başka bir önerisi olan en mantıklısı bu bizce..
hastanede yatmıyormu zaten yanık ızlerını nasıl tedavı etceksınız..3.derece ise zaten bı süre yogun bakımda yatar..durumu mu kötü ılerde ız kalmasın dıye estetık amaclı mı toplayp yardım etceksınız..bıraz daha acık yazarsan emınım yardımcı olan cok olur
hastanede yatmıyormu zaten yanık ızlerını nasıl tedavı etceksınız..3.derece ise zaten bı süre yogun bakımda yatar..durumu mu kötü ılerde ız kalmasın dıye estetık amaclı mı toplayp yardım etceksınız..bıraz daha acık yazarsan emınım yardımcı olan cok olur