Yardım edin lütfen ... internet her 30 dk . da bir kopuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R0cK-Lee

R0cK-Lee

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin lütfen ... internet her 30 dk . da bir kopuyor
Arkadaşlar belki deiger arkadaslarımıda sorularımı cevaplarsanız yardımınız dokunabilir...
Arkadaşlar benim internetim her 30dk. kopuyo cözümünü Yaklasık 24 sa. boyunca ugrastım ama bir çare bulaamdım forumlar vs. konular acıyorum help me plz ...:(:(:(

Ozan

Ozan

Admin
Öncelikle daha mantıklı bir konu baslıgı alarak, daha rahat cevap alabilirsiniz
Konuyu biraz düzenledim.

Sorununuza gelirsek önce birkaç konuda bilgi vermeniz gerekiyor.
İnternete nasıl baglanıyorsunuz ve kaç bilgisayar baglı.
Adsl modem mi, modem usb mi ethernet portlu mu vb. ?

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
firewall güncelle düzeliyor dostum

manyaqq_22

Üye
8mbit'e kadar net limitsiz tarifesine geçtim fakat 1 gram zevk vermiyor internet :@ ttnet'i aradım ve dedimki benim baülantım sürekli kopuyor adam bana dediki splitter arızalıdır gittim yenisini aldım 8mbit'e kadar olan baglantı hızımı düşürdüler 4mbit'e sabitlediler ama hala adsl bağlantım kopuyo ThE VeNoM arkadaşım firmware 100 defa qüncelledim farklı farklı yerlerden indirdim denedim ama hiçbir faydası yok :S ama yarın arayacağım ve ben bu tarifeyi istemiyorum 1mbit'ken daha iyiydi internetim ve eski tarifeme geçmek istiyorum :@ bu ne böyle ya tam dosya indircem pat adsl kopuyo tam arkadaşla sohbet ediyorum pat kopuyorum :@ eğer böyle olacaksa insanı baştan uyaracaksın diceksinki sorun yaratabilir vs. :@ zorla adamı kablo tv'e geçirecekler :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt