Yardım edin laptop alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onur_joker

onur_joker

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin laptop alıcam
Foruma baktım ama bu konuda yardım olabilecek bir başlık bulamadım 3000 lirayı geçmeyecek şekilde bir laptop istiyorum Asus G51-j modelini gördüm 3d olması biraz beni rahatsız etti açıkcası yani güzel özellik ama bazı oyunlarda hata alırmıyım merak ediyorum.yardım ederseniz sevinirim istediğim oyun oynayabilmek kasmadan o yüzden oyun bilgisayarı taraftarıyım laptop alma isteğimde fazla sık sık yolculuk eden biriyim ve ihtiyacım oluyor yardımlarınız için şimdiden teşşekürler :allalla::allalla::allalla:

--------------- Ekleme ---------------

yardım edebilecek biri yokmu ? :(

yunuss.10

yunuss.10

Üye
kardeşim sen 3000 tL parayı gözden çıkarmışsın zaten, o kadar paran varsa hiç kimseye sormana gerek yok git bi teknomarkete beğendini aL en iyisi biLe o kadar etmez yani :D marka oLarak sony-toshiba-asus başqasını aLmanı önrmm fakat kendi fkrn, bana göre günümüzde Laptop'a 2000 tL'den fazLasını wermek şaçma teknoLoji hergün geLişio, 1.500 tL'ye canawar gibi bi masaüstü topLa, 1000-1500 arası da Laptop aL işini en ii şekiLde görür ;D

onur_joker

onur_joker

Üye
    Konu Sahibi
teşşekür ederim kardeşim ya bende alınca beni 3-4 yıl götürebilcek bişi istiyorum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt