Yardım edin acil ( you have committed network crime)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haillove

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin acil ( you have committed network crime)
arkadaşlar bugün pcyi açtım karşıma kırmızı bi kutu geldi içinde you have committed network crime diebi yazı war. bnden girmemi istio 6 haneli çözemedim. şuanda internet kafeden yazıorum zaten bunları . police line do not croos yazıo ayrıca başına gelen varmı napabilirim acil

kol@j

kol@j

Üye
format at bilgisayar...

solucan düşmüş galiba...

.::Burgess::.

.::Burgess::.

Üye
Formata felan gerek yok bu yeni cıkan bi virüs tipi windows başlar başlamaz kontrolü ele alıp sizi devre dışı bırakıyor virüsün tek amacı ise virüsü yazanın para kazanmasını sağlamak yani şöyle ki; Program "Next" dediğinizde sizden bir program anahtarı istiyor, bu k e y ide 7$ karşılıgı satıyordu sanırım

Çözüm: Bilgisayarı Güvenli Mod da çalıştırın daha sonrasında bu virüs ekranınıza gelmeden önce 60 - 180 kb arasında yüklediginiz en son dosyayı bulun ve silin dosya dedigime bakmayın 60 - 180 arasında ne yüklediyseniz en son hepsini silin sonra bilgisayara reset atın sorun ortadan kalkmış olacak.
Eger bu işeyaramadıysa demekki dogru dosyayı silemediniz demektir. O zamanda Sistem Geri Yükleme yaparak yüklenmiş tüm dosyalardan kurtulabilirsiniz. Buda bi çözümdür.

Bilgisayar Güvenli Modda Nasıl Çalıştırılır ?
Bilgisayarınız açılış anında F8 tuşuna basın ve "Güvenli Mod" secenegini seçin.

birmot

birmot

Üye
bencede bas formatı kurtul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt